Tuesday, November 23

autumn in my heart


Photobucket


hampir sahaja terlupa hari ini hari selasa. kenapa dengan hari selasa? sebabnya turn ckynwan berceloteh pula hehehe. ok2...tak ada yang pelik2 nak berkongsi sebab tinggal lagi 30 min sebelum masa yang dijadualkan. just nak kongsilah sedikit kenangan autumn di jepun ni. baru je pergi hari ahad tu. so nak sajikan gambar aje lah. enjoy~

Gambar :



behind the scene haha 












ok sekarang mari lihat yang berwarna merah pulak. hehe



























Mengenai Penulis Entri Ini :
Ckynwan juga penulis untuk blog celoteh ckynwan. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap Selasa dan di Twitter. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label Ckynwan. Entry terbaru di blog beliau ketika ini ialah momiji dan daun kuning sangat memukau part 2.

7 comments:

Fina Sophie said...

cantek :)

KeCiK said...

"Baru je pegi hari Ahad tu"

Pergh. Jepun bai.

Entri ter-letest;
Komik Murahan Budak Tahun Enam

CikGadis said...

seronok nyer.. bila la nk smpai sana.

Warna-warna Semester 6

Fynn said...

Aaaaa...
suka suka suka!
autumn is the best!

btw,kem slm dekat abg sweater htm kunen tu yehh!winkwink



*joking*

cKyN WaN said...

@fina : cantek kan! suka sgt autumn

@kecik : bukan br pergi jepun, pergi tempat daun cantik ni. sy mmg belajar kat jepun skang

@ cikgadis : nanti mai la dtg

@ warna1 :nanti sy kem slm ek hehehe

nur.sa said...

suka sangat gambar kedua tu. nampak bayang-bayang kat bawah tu. kalau fokus gambar bayang2 kat situ banyak2 perghhh. kesimpulannya. gambar2 ni cantik. :) buat kami jeles jgk.hahaha.

Miss Kira said...

cantik gila..
jeles.. haish..
hahahaha

Latest entry: Men's Love