Friday, November 5

12 Portable Apps For Web Designer

Salam , ni first time aku berkongsi di sini . :)

Maaf kerana ni hanya satu perkongsian ringkas. Dengan status sebagai freelance web designer , aku nak kongsikan dengan korang semua 12 Portable Apps yg agak penting utk web designer .

Kenapa portable apps ? Ini sebagai satu persediaan utk digunakan pada waktu terdesak . Katakan korang memerlukan software2 seperti Adobe Dreamweaver , tp xbawak laptop , korg boleh guna Portable Apps ni paling pc @ laptop lain .Bukan semua pengguna laptop ada software yg korang perlukan . Contoh : Adobe Dreamweaver , biasanya hanya budak programming yg ada software ni kan ?

12 Portable Apps :
Ini adalah antara apps yg dicadangkan . So , boleh la mula mendapatkan apps ni dan simpan dalam pendrive yg dibawa ke mana saja . :)


    5 comments:

    ztie said...

    aaa... nice sharing.. software lain takde?

    Fina Sophie said...

    wah portable. niceee.. ;) okey bookmark!

    maharam said...

    Salam,
    Cadangan yang bagus. Selama ni usung pendrive yang ada maklumat dan fail2 kerja sahaja. Tak pernah terfikirpun nak bawa pendrive yang ada software macam ni

    anyss said...

    Salam,
    Bukan semua software ni guna...usung yang selalu guna dahlah ya...untuk orang IT berguna tu

    CikGadis said...

    tq for de info =)

    Jemput singgah teratak saya : Selamat Hari Raya Haji =)