Wednesday, October 6

[Video] Jom buat duit dengan teka-teki! Serious bukan SCAM!

MunzirShafie dot Com


Salam 100penulis kepada semua pembaca!

Tajuk nak HOT jer kerjanya kan...hehe tapi lepas tengok video ni mesti korang nak main teka-teki jer..Ok, jom kita start sekarang! Tapi kan aku rasa baik aku tak payah explain la sebab video kat bawah ni dah cukup dah nak bagi korang semua faham. Tak faham jugak? Tinggalkan komen kat bawah ye..=)

Main Teka-Teki




Macam ape je kan si member yang dok tido tu? Free-free jer dapat duit..haha Actually cerita ni ada dalam bentuk penulisan kat internet tapi dua orang ni jadikan teka ni dalam bentuk realistik lagi tapi sangat menjadi! Saspek ar!

Video ni pulak aku jumpa just now kat fan page Oh! Media. So, jangan tangkap aku sebab curik video ni and upload kat fanpage aku sebab aku nak embed video tu kat sini...huhu

Full kredit to Oh! Media



Written by MuJE
G9 @ 6 Oktober 2010, 5.00 AM
Powered by 100Penulis

14 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hahahahahaha.. sengal.. dah tanya balik, dia lak yg x dpt jwb. tapi untung la dpt rm48 free! =))

kelakar!

chenta said...

ade tgk video ni kat FB semalam...bijak juga yg tido tu..heheheh

kusut said...

nice!

kata kila said...

haram.gelak2 aku

Sofia said...

yg tido tu sgt pandai dlm matematik... hehehe.. untung2.. leh wt niaga klu gn...

Kyra said...
This comment has been removed by the author.
Kyra said...

ngee..sempoi ahh yang tdo tu..selamber je ha..
yang ajak jgak melopong..:)

MuJE said...

seyes yang tengah tido tu genius gile kepale hotak die...haha

[z@ck] said...

aku fobia sikit dgr pasal SCAM ni..kawan aku penah kena.mujur dia sempat pulangkan duit..kalau tak..jenuh byar balik

100penulis said...

sangat kreatif.. ingatkan tadi teka teki cicak tepuk tangan..

nur.sa said...

hehe. langsung terus takleh tidur dah member yang mmg takleh tidur awal2 td tu..

cik ain said...

bijak2 dpt income b4 tido! hahaha

sYazY_dZaiMa said...

haha, lucu!!cepat sapa nak main teka teki dgn saya,hahaha >.<

r.k said...

nais . 3 hari la mamat afro tu takleh tido .. kah kah kah