Thursday, October 7

saya nak yang besar!

SELAMAT MALAM....

hari ini aku nak cerita pasal BORNEO INTERNATIONAL KITE FESTIVAL yang berlangsung kat Bintulu, Sarawak dalam hujung minggu lepas. 1-3.10.2010.
Bukan cerita la. Just nak share gambar. Aku sendiri tak berkesempatan nak pergi tengok live. Tengok dari gambar je buat aku jeolous tahap dewa. So aku nak pastikan tahun depan aku mesti... MESTI dan MESTi pergi tengok juak secara live. Aku nak duduk sana dari opening sampai ending boleh?



So, gambar2 ni aku dapat dari geng blogger aku yang lain iaitu NiNie. Tak yah panjang cerita... Enjoy jer tengok gambar ni ek :D






















Yang mana satu paling korang suka? kalau aku? Aku suka






SPONGEBOB!! hehehe





psstttt, tak nak wish bestday aku utk semalam punya ke? :P

12 comments:

anyss said...

Salamn,
Pinjam makhluk aneh tu boleh? huh uhu

Mesti best main layang2

kusut said...

star wars!!!

hehe ramainye layang. aku sampai sekarang still tak pas main lelayang. hish

eh birthday? hepi birthday la ye. bile nak open table? :D

chenta said...

happy belated besday :)

humbleyat said...

pertamanya, selamat hari lahir yerk.
bila tengok layang2 ni teringat plak waktu kecik2 dulu, pakai layang2 kertas ngan lidi jer..sekarang ni semuanya dah berwarna warni, sampai spongebob pun boleh jadi layang2;)

MuJE said...

oh yeah! baru jer nak cakap yang spongebob tu terbaik! hehe...

KeCiK said...

men lelayang!! selonotnyee !!!

dulu beli 3 set tali tangsi. combinekan. terbang bapak tinggi. gulung2 dlm setengah jam baru dpt turunkan.

Fina Sophie said...

dulu kecil2 wktu angin kuat je trus laju2 carik layang2. layang2 lidi dengan plastik sayur.. haha! pastu lawan dgn adik2 siapa lagi tinggi layang2 dia. uh selalu menang! lol.

ala smua suke yg spongebob. takpe2, i like layang2 dekat first picture tu. layang2 ikan wrna biru. bibir dia sexy wo.

ztie said...

**[anyss]**
salam :) makhluk mana? starwars? Kalau ble amik, amik je.. FOC hehe..

best mmg best. tapi kalau ztie main sendiri tak tau la naik ke tidak :P


**[kusut!!]**
peminat starwars lah ni! ehe.. sama je kita ni tak pass g main lelayang.
ehe... terima kasih... open table?

**[chenta]**
thank you chenta

**[humbleyat]**
Pertamanya, terima kasih wak...
a'ah dulu2 selalu kan budak2 main layang2. warna hitam, warna warni, skrg ni dah macm2 bentuk... entah2 nanti kita yang jadi layang2.. kontrol sendiri. ehehe

**[MuJe]**
kan?? Terbaik habis~

**[KeCiK]**
men lah sekali jom!! nanti pergilah utk taun depan punya event!
ala... at least pandai main. Kalau ztie tak terbang terus lelayang u

**[Fina Sophie]**
aaaa...... fina pandai gakmain.. best nyaa.... ztie selalu org naikkan lelayang tu... ztie main tarik benang tu je... ehehe...

eh eh... sexy ke bibir dia? Nasib hanya layang2.. LOL

nur.sa said...

layang-layang yang panjang ekornya. hehe. cumil giler..

zaman kecik suka ah main layang-layang. skang macam takde tempat je nak main. masa kecik jadi mangsa pun ada jgk la. asyik kena pegang layang2 sebelum abang suh lepaskan sebab dia yang pegang tali tu hoho..

Sumandak Kinabalu said...

Sekarang layang-layang ada bermacam banyak jenis, warna dan bentuk...
Siap ada spongebob lagi, pendek kata macam-macam ada...
Bestnya main kan, kat rumah mana lah boleh main macam nie...tiada tempat lapang pun nak main..

cik ain said...

besarnye !! cantek plak tu.. agak2 kalau main tepi pantai, sweet x? kih3..

kalau main layang2, layang2 ain xpernah leh terbang.. asal ek?

jwpannye, ain mmg xgheti :p

cIk JanNah said...

rindunya nak maen layang2.
dulo kecik2 ada musim main layang2. lau tiba musim jer sapa yg xda layang2 tak nak kawan. lau maen pergi panjat bukit masjid. sedap2 main kena marah ngn orang masjid sebab main masa azan.

kecik2 tak tau apa2 kan? nasib baik dah beso tak buat keja macam tu. hik3.

suka layang2 ekor pjg 2. chomel jer

:)