Monday, October 11

Perkara yang dibenci



Gua benci bila

  1. takde idea nak menulis. tapi nak menulis gak
  2. ada idea, tapi malas nak tulis
  3. takde idea dan tak nak tulis
  4. sama dengan hal 1, 2, 3.
  5. lebih kurang je dengan kat atas
  6. tak boleh tido
ini la kesannya..



p/s: maaf kepada warga admin, penulis serta pembaca 100penulis.com.... minggu lepas aku miss menulis di sini.. terlupa dan terlepas.. sedar-sedar dah hari esoknya

Saki baki mengenai penulis ini:
Pert Doherty, merupakan seorang anak jalanan, penulis picisan di ruang maya. Beliau juga bukanlah siapa-siapa. Tiada kelulusan bagus. Tiada ayat yang bagus dalam penulisan.  Dan tidak banyak yang diketahui mengenai penulis ini. Beliau juga merupakan penulis di blog utamanya iaitu Otak & Jantung, kemudian di YM Doodle Art. Beliau ada juga menulis di blog rakannya (Karim) iaitu Country 20 Class.

11 comments:

nur.sa said...

saya benci bila rasa dipermain2kan. aci? :P

ooo. ptot le lama tak nampak pert.

adrinaqamarina said...

benci jugak, terasa nak menulis tapi tak tau nak tulis apa. grr.

KeCiK said...

Lu dengan gua sama-sama miss lah. kali ni gua dah redi. haha.

Fina Sophie said...

in whole, saya tak suka dipermainkan. sama mcm sa. sgt pissed off la bila kita serius tp diambil mudah dan remeh oleh org lain. sama juga kalau time blogging. bersungguh2 kita tulis smthing utk share dgn kwn2 blogger then dpt komen yg tak ada rasa menghargai pun. tp, what to expect kan. kau entertain org tak smstinya org bleh entertain kau balik :D

nak menulis tp takda idea tu pun selalu jadi. then skt hati bila baca blog lama, tulisan sedap je dibaca. skrg? i want my old style of writings back! :(

fndrocka said...

Aku tak suka bila aku dah tulis byk2..pastu bila dah siap aku tak jadi post.

Danial Ikhwan Jaafar said...

hehehe..2 kali miss. bengang rasa hati. =P

anyss said...

Salam,
Ni kes terlepas entri ke kes tak de idea?

kalau kes terlepas entri, boleh rujuk cara ikut jadual yang ditulis Humbleyat. Gerenti tak terlepas ;)

Kalau tak de idea nak menulis entri... mmmmm, nanti bolehlah saya tulis entri pasal macam mana nak dapat idea untuk tulis entri. Wwaaaaa tetiba je dapat idea kat sini hu huhu hu :D

cik ain said...

ngee! paling benci kalau dh nk start menulis kt blog TETIBA idea boleh hilang!!

putus fius!

ASaDa RyutaRo said...

kadang tu suka jugak bila takde idea sebab boleh duduk diam. kalau ada idea, karang macam2 benda nak d cuba.. huhu..

MuJE said...

aku benci kalau nak bersin tapi tak jadi...haha sbb baru jer jadi camni kat aku 5 minit lepas...

r.k said...

benci betul ghua bila taip-taip entry , nak post gambar , java tu buat masalah .. terus kensel taip entry . cis .