Thursday, October 21

OPOchOOTT !!!!

Salam..

Sudah dua kali aku terlepas peluang tuk menulis disini, disebabkan terlalu full schedule aku di ofis... balik umah jer trus 'karamm'..... Erm, smpai skrg ni masih lgi tak tahu ntah bila keje2 aku nk setel.. arghhh tension nyer...

Bercakap pasal tension ni, selalunyer kita dpt release dgn tgk mende2 menarik, lucu, lawak dan juga cara lain cam berborak. Tapi KEJUTAN ialah salah satu perkara yg leh kita buang tension ni jauh2, tak kira lah kita yg terkejut atau kita yg kejutkan orang..hiks~~ tul x?


ni haaa watak yg slalu diguna... huahuahua

Bercakap pasal KEJUTAN ni, korang penah tak buka URL yg tetiba kuar muka hantu ker, org jerit ker.... bila dikilik linknya?? Mesti ramai yg penah kan. Aku sendiri penah mengalaminya dan penah "dajal'kan org2 kat status ym, hiks~~ Tapi itu citer lama dah, skrg ni aku langsung tak letak link bukan2 lgi, hahaha.. kang ada maki yg comel2 menyinggah kat ym nt.. huhu.
Citer aku kenakan org dan feedback yg aku dpt... klik link bwh ni yer..

KLIK SINI

So far, yg rasanya kat sini, tak mahu dah kot nk kenakan org lagi, (tapi dlm hati tu ada lgi niat nk wat...huhu), cuma takde la letak kat status ym, kalau tak pun, mmg mention dulu tak pun bg trus link tu kat sesape suruh klik...


Owh ya, bercakap pasal killerjo (jangan klik, mmg ada link, sekadar nk tunjuk contoh jer, tp kalu berani klik la), masih ada lagi link2 yg berleluasa kat luar sana....

Let's share sikit apa yg aku dpt, semua link dibawah ni, bknnyer jenis yg terkejut2 semua... ada yg bg link seram jer, ada yg wat mozilla pening2, ada yg kuar pop-up box dan mmg tak leh nk tutup pop-up box, hahaha.... mcm2 lgi la. Apapun rasanya, mgkin dah ada yg di'block', di'remove' atau link dah mati diantara senarai dibawah, biasa lah kan, mengandungi unsur2 violent katanyer..hehe. Cuba lah check yer, bg sesape yg berminat la. Btw, reason aku postkan list2 ni, bkn nyer nj menggalakkan korg pun, tp langkah mana la tahu, ada org nk kenakan korg cam penah aku wat dulu, so at least kalau org ter'remember' URL's dibawah ni, maybe korg terselamat drterkena (habis rosak bahasa...). Ok lah, let's share yer...




jangan klik kalau tak berani, leh nangis der....

1.http://killerjo.net
2.http://subang.co.tv/
3.http://bit.ly/4ZibPJ

4. http://gandhi.isgreat.org/
5. http://urangsunda.50webs.com/Noclick.html
4. http://www.1227.com/
6. http://www.d1gdo.com/admin/
7. http://d1gdo.com/images
8. http://esc-creation.com/scream
9. http://sukatoro.com/
10. http://www.kenapa-ini.blogspot.com/
11. http://nobrain.dk/
12. http://www.themobiletracker.com/
13. http://members.home.nl/saen/Special/Zoeken.swf
14. http://www.boi.netai.net/
15. http://www.hotel626.com/
16. http://wwwwwwwww.jodi.org/
17. http://404.jodi.org/ae/
18. http://rotten.com/
20. http://www.asylum626.com/
21. http://truth.mcdonalds-revealed.com/
22. http://www.joyangeles.com/
23. http://www.fragskin.com
24. http://www.joyangeles.com/
25. http://www.googlehammer.com
26. http://www.moldy*men.com/
27. http://goobel.50webs.com
28. http://www.fadebook.com/
29. http://www.salahkamar.com/
30. http://www.rumdesign.com/wrong/
31. http://www.kiwil-curhat.page.tl/Jangan-Di-Klik.htm
32. http://www.luna-maya.com/
33. http://www.geryadrian.com/
34. http://www.youtube.com/666
35. http://piepra.talk4fun.net
36. http://bit.ly/4ZibPJ
37. http://nopic-hoax.blogspot.com/
38. http://www.youtube.com/watch?v=Shnu__NJ5Wo
39. http://sajjadali.com/
40. http://www.youjizz.com/
41. http://www.facebook.com/notifications.ph…5824165682
42. http://www.outube.com/
43. http://www.sinthaistudio.com/thehouse2/
44. http://www.oranggila.com/
45. http://www.bokre.com
46.http://www.porkspin.com
47.http://www.meatspin.com
48.http://bluewaffle.com
49.http://2girls1cup.com
50.http://gigihweb.co.cc

~ : i'm coming in peade :~ chowwww...meowwww ~~

s.k mytafastudio

13 comments:

d_tieah said...

Banyak giler link ni..
Confirm ke link yg elok2 ni..
Takut kang msok link tu trus kena virus..
Haha..

Cik_Noor said...

banyak nye link

tak berani klik
kang nangis sorang2x

Q said...

terbaiklah!

mytafa said...

d_tieah: virus tu tak sure lak, sb ada website yg gunakan 'application' tp bg sesetengah antivirus akan ckp "VIRUS!!" VIRUS!! .. padahal bkn nyer virus bahaya...
Q: hahaha...

aYaz said...

peh..
agak byk link yg dilistkan tu..
nnt nak try sbijik2..
heu3...

nur.sa said...

web gigihweb.co.cc tu mcam kena gigih aje nak klik. haha.

koshary said...

aku ni penakut skit,
so mmg takkan try klik la kot.
but thanks mytafa! kurang2 nnti kalau ada link boleh dtng rujuk sini dulu. =D

kusut said...

dulu aku suke la jugak bile kene prank camni. lawak. tapi bile dah lama2 tu bleh naik pekak telinga bile volume terlalu tinggi + pakai headfon (utk gaming). so bile dpt link2 pelik konon2 educational etc ni memang aku tutup terus la

Miss Kira said...

kira penakut n ngantuk..
jd..x nk cuba r..
nnt x leh tido..
hahaha

mytafa said...

cik noor: jgn risau, tak semua hantu..hehe

ayaz: ada yg tak leh pakai dah rasanya, cubalah yer

nur.sa: haha, tau takpe..leh naik giler

koshary: welcome... kdg2 seronok gak mende ni..

kusut: hahaha.... nk lgi kalau volume bukak kuat2, mmg naik hantu jdnyer..

miss kira: amik masa waktu petang klu nk cuba... kurang sikit takutnyer, hehe

chenta said...

byknye link...

mmg tak berani nak tekan la..huu~~

Fina Sophie said...

pissed off dekat org yg suka bg link mcm ni.. for me, if org tu tak rapat ngan kita, tiba2 dgn mesra2nya suh buka link tu konon2 minta tlg, then end up realize myself kena prank. oh mmg pissed off. serioussssss. kalau mmg dah sdia rapat dgn sy tu takpe, leh agak2 lagi nak gurau cmna kan.. :) serious plak rasanya komen ni. hihi.

iEra naDira said...

saya try satu link. dia load gila lama malaslah nak tunggu. heee :D