Friday, October 1

marriage life............. before and after..........

Before marriage.
Darling here.. Darling there...
After marriage.
Baling here... Baling there..
 
 
Before marriage.
I die for you. . .
After marriage.
"You die, up to you. "
Lagi lama married.
You die I help you!



Before marriage.
You go anywhere. . I follow you .
After marriage. .
You go anywhere. . Up to you .
Lagi lama married.
You go anywhere better get lost!!


Before wedding
You are my heart, you are my love"
After wedding
"you get on my nerves. " 


Before wedding
"you are sweet and kind just like Cinderella"
After wedding
"you are worse than godzila"


Before wedding
Roses are red, violets are blue. Like it or not, I'm stuck with you
After wedding
Roses are dead, I am blue. You get on my head, I will sue you 


Before wedding
Every makan he brings you to Shangri-La
After wedding
You want to go, he says you wait-la 


Before wedding
She looks like Anita Sarawak
After wedding
Don't know whether katak or biawak 



.................................................................
p/s : sekadar gurauan di hujung minggu...... jangan plak ada yang anggap serius, terus tanak kawen pas baca entri nie...... he he........ 
buat yang lum kawen, jangan risau...... aku pun lum kawen g. =)

12 comments:

cKyN WaN said...

gambar x nampak la

nur.sa said...

ayat last tu.. tak baik.. tak baik.. haha

MuJE said...

seb bek aku tak jiwang sangat...hehe

cik ain said...

haha! betul2, ni kenyataan!
naseb bek single xbersuami lagi :)

humbleyat said...

sepatutnya kemesraan itu berpanjangan jgnlah dijauhkan pula..:)

cik ain said...

kalau dulu bercinta manis, biarlah manis sampai berkahwin dan ke anak cucu ..

kusut said...

ROFL!

haha bukan semua camtu lah. nnti seme duk pakat jadik single sampai tua sebab takut kawin ni kang. hehe

yg pastinye, kalau jumpa pasangan yg betul la kan.. jadik katak ke biawak ke still boleh sayang lagi. eh lagi macam biawak lagi dia sayang kot sebab dah bertahun kongsi hidup. nothing can ever erase those times spent together im sure

Apis said...

jom kawen!!! hahaha... ^^,

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ said...

cet!
haha
tu la wktu bcnta kan..kntut pun wangi~

kusut said...

eh aku ni dah kawin 3 tahun.. kentut pun still wangi apa. tak caye tanye wife aku :D

takkan la sebab kentut pun nak bercerai berai kan..? hehe

fndrocka said...

Cam haram

CikGadis said...

nie mmg knyataan.
plg suka yg las tue.
kah-kah-kah.
xbley belah okeh!

Jemput singgah teratak saya : Selamat Hari Raya Haji =)