Tuesday, October 5

Mana satu pilihan kalbu?

Mana satu pilihan hati korang?

1) Blog pasal personal life
2) Blog pasal love life
3) Blog kutuk orang
4) Blog isu semasa
5) Blog artis
6) Blog sengal

For me, I would go for sengal, love life and personal life. Aku tak reti sangat nak blog pasal love life ni.Baca yang orang reti la.Pernah aku try buat entry pasal si dia.Terus trafik melonjak naik.Hahaha.Nampak sangat masing-masing duk tunggu aku publish story pasal pengutip durian.Cuma tak semua benda aku selesa nak bercerita kat blog.Mana yang consider tak over sangat, aku cerita la.Kalau selalu bercerita hal cinta, orang boleh naik muak.Sekali sekala consider ok la.

What about you?

Ikhlas tapi jauh,

26 comments:

CikGadis said...

sy lbey ska entri yg bley kongsi dgn smua... :)

prsonal life tue mcm rsa malu plak nk crita. hehe

sizuka[Izzati] said...

ak ske yg sengal-sengal saja.hahaha.ak same geng dgn ko zack:D

cik ain said...

ain suke sengal dan lawak :)
sekali sekala selit pasal Lurve, boleh la ^_^ Malu!! haha

z@ck tgh hangat bercinta tu :p pewwiit!! merisik merisik merisik!! hahaha

chenta said...

selalunye psl personal life dan sengal2....blog yg byk share info menarik pun suka gak..ikut mood ^_^

[z@ck] said...

CikGadis..
hahaha..tapi personal life dari senang nak karang blog dari bt isu semasa kan?

sizuka[izzati]..
atee..memang dua2 sengal.hahahaa

cik ain..
hahaha..tak hangat dah aih.dah suam2 kuku dah

chenta..
yup..same here =)

cKyN WaN said...

erm dulu buat blog as personal life je, tapi makin lama dah hilang terus..bercmpor aduk sana sini haha

love? pernah ada satu. cerita2 psl cintan-cintun ni tapi bila dah break dulu terus serik nk over2 lam blog. terus delete bukak buku baru haha

tapi aku suke baca blog y sengal2 dan blog bergambar.

MuJE said...

1) Blog pasal personal life
-kalau pompuan tu cantik, takpe

2) Blog pasal love life
-kalo pompuan tu tak gedik, takpe

3) Blog kutuk orang
-kalo pompuan tu tak mulut longkang, takpe

4) Blog isu semasa
-kalo pompuan tu banyak letak gambar die yg cantik2 kat sidebar, takpe

5) Blog artis
-kalo pompuan tu tak fanatik gile dengan mana-mana artis lelaki, takpe

6) Blog sengal
-kalo pompuan tu cantik, takpe


haha... aku baru sedar aku da off topic kat point no 4 lagi, tapi malas nak padam so aku teruskan jer.. saje nak cakap mostly blogger ialah pompuan..hehe

Raja Fiqri Fauwaz said...

blog sengal 2 macamane.?

100penulis said...

Nak tambah skit : no. 7 : blog kopipes.. ramai gak suka blog camni. Pelik kan.

Tapi yang suka ialah blog fikir-fikir dan blog isu semasa. :)

sYazY_dZaiMa said...

kalau saya, saya suka pasal personal life (tapi takdala yg P&C kot), isu semasa and sengal..pasal love life ni jarang sebab kalau buat pun pasal diri sendiri so saya kategorikan sebagai personal life jugakla,hehe..

kadang2, menulis ni memang idea datang sendiri kan, so, ikutla flow idea dalam kepala otak time tue..sebab tue ramai tak minat blog saya kot,haha..tapi, saya tak kisah sangat pasal tu sebab tujuan saya menulis is to share apa yang terasa nak kongsi.

p/s: aiyoo, macam berjela pulak dah komen ni,ngeee >.<

nur.sa said...

saya pilih blog personal life dan ada unsur-unsur sengal.. sangat seronok follow blog macam tu. :)

Fynn said...

tenyata i suka semua!
haha.sbb tuh i ade blog juta juta!
*kroihhh kroihhh*

Miss Kira said...

1, 2 n 6...
hehehehehe

[z@ck] said...

cKyN WaN..
hahaha..sama la dgn aku..tu yg url blog macam haram tu.smpi skang tak bertukar2..serik dah nak over2

MuJE..
hahaha..aku pun perasan.semua perempuan.yup.btol.kebanyakan blogger adalah perempuan.maybe sebab girl ni lebih senang nak luahkan isi hati dia kat blog?

Raja Fiqri Fauwaz..
blog yang caca merba.cerita merapu.hahaha

100penulis..
erk.no komen.pernah tgok org bergaduh pasal kopipes ni.rasa lawak pn ada.entry pn nak kopipes ka.hahaha

syazy_dzaima..
yup.menulis ikut hati.memang tu pun kan tujuan tulis blog =)

nur.sa...
yup.betul tu =)

Fynn..
wohooo..juta2..hebat

[z@ck] said...

aku tgah tunggu sapa yg nak cakap no.3

hahahaa

cik ain said...

masih hangat la z@ck!! haha.. tapi den lagi suke ekau buat entry pasal diri ekau ngn NZ.. loghat jgn lupa!

chenta said...

muje : aik?!perempuan je??yg cantik2 je plak tu..tak adil ni!hahahhha

MuJE said...

eh, betol ape.. seyesly betol! haha.. zack pon sokong tu.. sape lagi nk sokong aku? hehe..

cik ain said...

den nk sokong Scha bukan Muje! haha

noreed said...

blog sengal, personal life dan ada tips2 yang boleh dikongsi bersama, menjadi pilihan saya :)

Mummy Nana said...

Depend lah.. blog pasal personal life kalau syok sendiri xbest jugakkan... tapi kalau byk gambar2 menarik xde lah bosan sgt kan...
Tapi akak lebih suka blog yang santai kra cam sengal jugaklah tapi related to real life tak merapu tapai kalau merapu sangat tapi best baca oklah jugak.. hahah. Mmmmm.... tapi kalau xbest xyahlah kutukkan bukan diorg paksa kita baca pun.. ahaks..

kusut said...

based on pilihan tu.. aku pilih blog sengal lah. tapi sengal bukan sebarang sengal lah. yg sengal bijak tu aku suka yg sengal sekadar kosong takde erti, aku cepat bosan gak la

yg lain tu ok je lah.. janji takde autoplay music/video + tak terlalu slow nak load :P

Kazaztan Team said...

belasah semua 6 kategori tu..ehehhe

fndrocka said...

Selang-selang la 6 kategori tu...

fndrocka said...

Tak suka sangat blog yg asik cerita pasal masalah percintaan..tak habis2 sembg oasal EX

.::WaNiE::. said...

all in one boleh? hikhikhik