Monday, October 11

Jamuan Aidilfitri GIATMARA Melaka 2010

Jamuan ini diadakan pada 28 hb September 2010, hari Selasa. Ia dianjurkan oleh GIATMARA Negeri Melaka dengan menghimpunkan para jemputan dari 7 GIATMARA seluruh Melaka iaitu GIATMARA Alor Gajah, GIATMARA Bukit Katil, GIATMARA Jasin (Sungai Rambai), GIATMARA Kota Melaka, GIATMARA Masjid Tanah, GIATMARA Simpang Ampat dan GIATMARA Tangga Batu.  Jamuan turut dimeriahkan dengan kehadiran Pengarah MARA Negeri Melaka iaitu En.Azhar Abdul Manaf, Pengarah MARA Daerah Bandar Melaka serta pegawai MARA Bandar Melaka yang berkenaan. Kehadiran saya sebagai AJK Kelab Usahawan GIATMARA Melaka (KUG Melaka).Yang menariknya setiap cawangan GIATMARA ini menyediakan juadah masing-masing untuk dikongsi dalam majlis tersebut.


 
 
**GIATMARA Kota Melaka bekerjasama dengan GIATMARA Negeri Melaka dalam penyediaan juadah 
kerana berada di bangunan yang sama
~ untuk membaca artikel penuh, melihat gambar2 makanan, jemput klik pautan berikut :   http://smskey.blogspot.com/2010/09/jamuan-aidilfitri-giatmara-melaka-2010.html

3 comments:

nur.sa said...

akhirnya syawal 1431H berakhir jugak. musim makan2 dan kenyang pun berakhir dgn rasminya jumaat lps. moga ketemu lagi sama ramadan dan syawal tahun depan.

kusut said...

rindu dah bulan pose.

eh post ni memang tak keluar gambar dia ek? ke aku sorang je?

nabilah_2908 said...

xde gambar..

baru perasan...kalau nk tgk gambr kena pergi ke blog En Ahmad Zaki..

dah pergi..xde gak..huhu...