Friday, October 15

India pada 1900




























Yang Benar, hanya untuk tujuan perkongsian gambar,
Encik MT . haha.


7 comments:

humbleyat said...

bukti kesenian binaan atas dasar cinta;-)

anyss said...

Salam,
Kalaulah boleh bandingkan India hari ni kan lagi best...boleh nengok macam mana mereka membangun; cepat ka...lambat ka...

kusut said...

macam fantasi je gambar2 tu. rase cam nak travel in time and tengok sendiri dunia diorang zaman dulu. mesti sangat hebat

thanks for sharing encik MT!

fndrocka said...

India bangsa yg maju. .

kusut said...

1908 pun photographer dah guna reflection utk amik gambar cantik. hehehe

nur.sa said...

hahaha. kusut nampak jugak tang tu. :P

tp mcm cara hidup mereka dulu dan skang mcm tak byk berubah kan.
sebab kasta tu..

CikGadis said...

tingin nk g tajmahal