Tuesday, October 12

GIRLS ZAMAN SEKARANG



Salam....

Hye readers.....hai

hmm.....bila tengok girls ( age between 15 to 21..22) bergambar....saya rasa pelik....

nak tahu kenapa saya kata pelik...??


 yer la....kebanyakkan mereka ni...bila bergambar...sure akan kembungkan pipi dan muncungkan sedikit bibirnya...



tak boleh la letak gambar yang sebenar yupp...you all try la imagine..saya rasa you all pun perasan juga...

hati ini...tertanya-tanya...apa motif mereka bergambar macam tu....trend zaman sekarang ke..??

nak je tanya....tapi tak tertanya pula..hehehe....


bukan la niat nak mengutuk or apa....sungguh tidak...cuma ingin tahu...

bagi saya...kalau senyum betul-betul lebih cantik....bila buat macam tu....rasa macam something wrong je...



adakah dianggap comel bila buat mulut macam tu...??

apa pendapat you all semua...? meh share kat sini....

or ada dikalangan pembaca di sini yang bila bergambar suka buat mulut macam tu....jangan segan-segan sharekan pendapat you all yupp...pang



p/s: sayangnya terlepas peluang minggu lepas...nak buat macam mana...keadaan ketika itu tidak mengizinkan...
p/s/s : psst.....di APA KATA HATI ada n3 best tau..meh la singgah...malu2

17 comments:

hentakbelipat said...

ahah...mulut buat gitu kira kalau dalam gambar nampak macam angelina jolie kot..ke sebab kalau senyum betul2 boleh rosak gamba..kehkeh

nur.sa said...

haha. ada la terkena kat batang hidung. tapi macam dah lama tak buat macam tu. bila tengok balik gambar2 lama yang macam tu rasa nak jentik je muka sendiri.

motif? cuma si empunya diri tahu kenapa bergambar macam tu. :P

mungkin cuma ikutan.. err..

nurul nadea said...

aku tahu kenapa..sbb bila ambil gambar dari depan, muka yg tak lawa akan tetap tak lawa..tapi bila ambil gambar dari angle atas, kembungkan pipi sket, yang tak lawa teros akan jadi comel..


p/s : ini pengalaman masa muda2 ada henpon berkemera..memang macam tu perangai tak matang..hahahahahaha..

suziesanji said...

kalau asyik ambik gambar pandang straight ke kamera, bosan la jugak.. boleh je nak pose senyum ke, masam ke, mulut muncung ke?? hmm...

for me, takde masalah.. suka suki le nak ambik gambar camane. gambar saya tak banyak yang senyum. reason? xnak nampak gigi.. huhu...

Fina Sophie said...

i dunno la. sy buat mcm tu tak nmpk comel pun????? tp matang ke tak matang, sama je smua. jgn bezakan thp matang dgn cara bergambar. lainla kalau bergambar dedah sana dedah sini letak dkt fb smua pun nak tnjuk. hah itu mmg tak wise enuf. :P

peringatan utk diri sndiri juga. :)

budak2 nowadays sgt suka jd comel2. a bit annoying, tp kita pun pernah muda what.

Kazaztan Team said...

tahniah menjadi penulis di 100penulis...rasaya bila bergambo cm tu bajet cute kot....ehehhe saya org lama..

Aqeel said...

ada yang suka amek gambar dekat dekat pastu pegi photoshop main dynamic light kasi putih HAHA

faten helmi nuur said...

haha sebab lagi glemer, bukn ape, kalau bibir muncung sket,boleh nmpk comel sket, kalau pipi kembung sket, mcm pelakon korea sket , miahahah

Danial Ikhwan Jaafar said...

mak aku panggil mulut itik. pantang betul die tengok mulut itik tu hhahah

r.k said...

ghua nak test la , macam best je .. :)

chenta said...

sy amik gambar macam tu tak comel pun! :P

heheheheh

terpulang pada individu tu sendiri la nak amik gambar macamana..muka dia..

nabilah_2908 said...

HYE HENTAK BERLIPAT ;

hehehe...yer ke mcm tu...xde la..rasanya kalau senyum betul2 sure cantik... ;)

HYE NUR.SA ;

hmm..betul juga tu...dh jadi trend..sana sini buat muka mcm tu.. :)

HYE NURUL NADIA ;

faktornya..sbb kecomelan la yer.. ;)

HYE SUZIE ;

yupp..masing2 ada hak mereka sendiri...bukan apa..sekadar ingin tahu... bg pndpt saya...something wrong la buat mcm tu...nak kata comel..tak..kalau tkmo nmpk gigi..sunyum sikit pun dh ok..sure lebih cntik....:)

HYE FINA ;

yupp...much better la buat mcm tu dr dedahkan body..yer tak... :)

tp lebih prefer mereka senyum dgn betul..yer la..mereka muda lagi...manis2 semuanya.. :)

HYE KAZAZTAN TEAM ;

hehehe..bertemu lak kita di sini.. :)

hmm..mungkin yer...or sekadar ikutan.. ;)

nabilah_2908 said...

HYE AQEEL ;

ala...para artis pun...gamabr2 nya semua di edit nk bagi cantik...so tk salah kalau org lain nak buat juga.. :)

HYE FATEN ;

oh...ikutan dari korea rupanya..hehe..macam2.. :)

HYE DANIAL ;

hhehehe...sure dia bising kan setiap kali nampak bibir mcm tu.. ;)

HYE R.K ;

hehehe...lelaki tak berapa sesuai kot...enth...try la.. :)

HYE CHENTA ;

hmm..kebnykkan nya mmg tk nmpk comel..something wrong je kt muka dia..huhu..

masing2 ada pndptnya tersendiri kn..? ;)

kusut said...

feveret pose je tu. some people suka lentok kepala. some people suka tak pandang kamera

kids will be kids.. and soon they'll grow out of it. kan?

h A n Y S said...

comel kot? mcm gambar kids kat atas tuh.. keh keh keh.. :))

mahirahkamal said...

tah,rasa-rasanya saya perangai gini masa umur 16-18 tahun je.lepas tu rasa malu datang sendiri.

tak sangka pulak ada yang smpai skarang malu x dtg2.

cik HUSYI said...

OMO,tak terasa..tak terase..haha,,
selalu buat juz for fun..