Friday, October 1

[Gambar] Model Seksi


Salam semua. Ape kabo? Haha.. Cerah je bijik mate bace tajuk entry ni ye. Hik3.. Betul la tu…model seksi.

Well, setelah membuat kajian dan eksperimen, aku yang bernama Apis sambil bertemankan awek kesayangan aku, Hafism telah berjaya menemui 3 keping gambar model yang sangat seksi. Yang jarang2 korang jumpe kat internet. Maybe sebab terlalu seksi kot. Dorang tak lulus. Tapi kalau korang penah tengok gambar ni, buat2 tak tengok lagi la ye. Kih3.. Kepada adik2 yang tak cukup umur lagi tu sile suruh mak ayah teman dulu kalau nak tengok.

Okeh, tanpa membuang masa, jom kite usha gambar2 tersebut..


model1

model2

model3 
p/s: Haaaa..seksi kan? Tergoda tak?
p/s/s: Kepada jejaka di luar sana, yang mane satukah pilihan hati anda?? Hahaha… (tapi aku pun tak pasti dorang ni lelaki ke pompuan. Same je aku tengok) ^^,

29 comments:

.s.o.f.i.a. said...

pilih jangan tak pilih!!!! =)

KeCiK said...

rasa macam yg last hot lah.

cik ain said...

peewiit!! ahaks!

Apis said...

hahaha...tergoda la tuh.auuuwww~

r.k said...

AFTERSHAVE FTW !!!

Fynn said...

Inspiring!
lepas ni nak apply jd model lah,
mcm ade chance je.hahahha

MuJE said...

seriyes yang aftershave tu ftw gile! haha...

Encik MT said...

aftershave paling mengancam! betis dia...fulamakkkk!bersinar lorh! cisss! haha!

cik ain said...

haha! masing2 xjaga mate!

Raja Fiqri Fauwaz said...

cis, saya sangkakan model yang macam yui aida ataupun maria ozawa

Apis said...

haha...raja fiqri kantoi di situ..hehe...

Sofia said...

hehehe...
xpasti sape yg dipromote... beg kah model kah? hehehe

MuJE said...

mesti kaye jer mamat ni pas jadik model ni...hehe

nabilah_2908 said...

fuyoo...seksi habis.... ;P

Q said...

wallaweh!!!

nur.sa said...

seksi tp tak rasa seksa plak tengoknya. hahaha

Amira Atiqah said...

HAHAAHAHAHAH.

Raja Fiqri Fauwaz said...

ni model2 ni mesti pengaruh tyra banks.. Kiki..

izfanora said...

betul-betul ke mereka-mereka ni jadi model??

humbleyat said...

hmm.baru perasan kat gambar ada note untuk derma!maknanya ada mesej yg simbolik di itu,bukan sembarangan model ni..:)

kusut said...

heh ni la satu contoh good humour yg dibuat dengan good taste. menarik amat + buat orang nak baca fineprint dia = good ad campaign

Danial Ikhwan Jaafar said...

hahaha seksi2..rela tengok ni, takde la dosa tenong model2 yang biasa digunakan LOL

Miss Kira said...

nak yg no.1 ..
nanak handbag dia..
agagagaga...

chenta said...

nK2!nak handbag ngan sunglasses je..hehehhe

Azrul Hisham said...

poster iklan yang menarik :)

kata kila said...

mak aih! gelenyar.miahahha

[z@ck] said...

sungguh aku tak lalu.

fndrocka said...

Elegant

CikGadis said...

ahaks. cayalarh. hotzzzz gler. ahahahaha.