Thursday, October 21

Best Kalau Dapat Bercinta di Langkawi

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Gara-gara tak berapa nak sihat, terlepas entri minggu lepas walaupun dah siap tulis. Mata tak berapa nak jelas tengok AM ke PM…adussssss! Apapun, kira lekat baliklah entri yang patutnya dilepaskan untuk minggu lepas ya…

Hari ni saya tak sihat, jadi…layan gambar ajelah. Boleh gitu?









Kira acilah. Kepala dah toing toing tak jejak bumi. Lantai pun nampak tak rata dan gerak-gerak. Kalau tulis panjang, panjang, mesti melalut entah apa-apa punya. Apa kata, hari ni saya tampal aje gambar-gambar masa pergi ke Langkawi akhir tahun lepas. Haaaa dah pun dan habis tahun.

Cerita seritinya bolehlah baca kat Bercerita Tentang Lagenda Pulau Nan Indah (hari pertama dan kedua), Bercerita Tentang Lagenda Pulau Nan Indah (hari ke tiga), Bercerita Tentang Lagenda Pulau Nan Indah Lagi. Ada tiga entri tentang pengalaman semasa ke pulau Langkawi. Lucu ada, ngeri ada, kelakar pun ada. Apapun, semuanya asam garam dalam kehidupan. Gambar-gambar di sini hanyalah sebahagian daripadanya sahaja. Nak tengok lebih banyak…sila ke entri berkaitan.

Pssst: Semasa entri ini dipos, saya dah sihat. Maaflah ya...malas nak edit semula, tak elok membazir entri kan ;)

Pssst 2: Gambar-gambar ni diambil guna telefon je, jadi taklah mengancam sangat. Masa tu belum beli kamera ;)

8 comments:

d_tieah said...

Teringin nak p langkawi..
Cantik tmpt ni..

nur.sa said...

gamber keempat. thumbs up. cantik view nya. amek sendiri ek? :)

koshary said...

kalau kamera phone dah lawa camnie,
bila up sikit kamera entah macam mana lagi lawa ntah jadiknya kan!=)

suka gambar 4 and 7!

anyss said...

d_tieah: memang cantik...lagi cantik kalau bawa duit guni2 hu hu hu leh soping sakan ;)

anyss said...

nur.sa: terima kasih. Memang amik sendiri tapi guna kamera cap ayam je...

Lagi pula, langkawi memang cantik. sesiapa pun amik gambar memang cantik ;)

anyss said...

koshary: ttempat tu sendiri yang cantik...

gambar2 dlm entri lain tu dah guna kamera, yg ni je guna kamera tepon. Orang kata, tak de kamerapu...tepon jadilah. Dari tak ada langsung ;)

Fina Sophie said...

been to langkawi twice! for me, kalau yg nak fun berganda2, leh pergi ke genting. but utk nikmati keindahan smljadi dgn tmpt reakrasi yg biasa2 tp view masya'ALLAH lawa, boleh ke langkawi.

for me kan anyss, sy lebih kpd views, cuz i love islands and beaches.. :)

anyss said...

Fina: Saya pun suka view...matahari terbenam tu fuhhhhhh sangat indah untuk dirakamkan. Saya bukan kaki soping ;)

Genting? Ohhhh saya pergi untuk tengok kabus hu hu hu