Thursday, October 21

Barang Pilihan Lelaki?

. Assalamualaikum Semua :) .
. Petang ni bersama Cik Ain lagi .
. Kali ni kite nak selesaikan masalah .
. Bukan masalah negara .
. Tiada kena mengena dengan Aduan Rakyat .
. Bukan jugak masalah Keluarga .
. Ini masalah tentang Hubungan Errkk!! .
. Nanti2!! Bukan entry Cintan Cintun tau .
. Tapi kan Cik Ain dah penat nak fikir .
. Macam ni tau, dengar bebaik .
. Kalau hadiah untuk Perempuan kan .
. Kite senang nak carik kan .
. HandBag, Bunga, Pakaian, Kasut .
. Minyak Wangi, Rantai, Cincin .
. Errkk, tapi kalau Lelaki macam ne? .
. Ape yang sesuai untuk dorang ek? .
. Kalau bagi Minyak Wangi okey ke? .
. guys, ape korang suke .
. Bagitahu sikit kat orang perempuan! .

10 comments:

zalin said...

bagi kereta!! hihi..gurau je..bagi je apa2..asalkan ikhlas..

nur.sa said...

nak beli present untuk abah sendiri pun kadang-kadang pening. heehe.

d_tieah said...

Aku penah bg kat sorang laki ni 3 barang sekaligus time birthday dia..
Hehe..
Trkh lahir dia pun cntik..
5.8.85..
Aku bg dia buku motivasi tp lebih kpd percintaan punya buka la ni..
Haha..
Pastu aku bg dia mp3, siap bg memory kad dgn lagu2 yang aku suka semua ade lm tu.. (Hp aku dh xde memory kad)
Brg terakhir aku bg dia, kain.. Warna hijau. Sbb aku tau dia suka warna hijau.. Tp kain tu hanya 2 meter je kot utk buat baju melayu je lepas. Sbb dia org Johor, salu guna baju lain, seluar lain kan..
Muhasabah je alsn aku..
Hehe..
Yp penting kad birthday lorh..
:)

aYaz said...

perfume?
jam tangan?
neck tie? (yg keje pjbt,formal dress)
PSP? (gamer of cos..!)
boxer or underwear? (uppssss..!)

contoh aje tu...

^.^

Encik MT said...

kasi flying kiss.haha. kasi lar apa2 yg biasa org pakai,

jam loceng,

jam dinding,

baju,<--- biasa dia akan ckp "pandai awk carik saiz saya ek" hahahaha

dan sbgnya.muahahaha

kusut said...

kene kenal jenis orang la kot. apa yg dia suka (b'day dia kan..?).
kalau music bleh la kasik mp3 player etc etc

tapi bottom line, benda2 cute ni biasenye kurang sesuai. tapi ramai girl akan kasik something yg comel.. which akan buat dia kene gelak kejap (tanpa niat jahat.. just the things guys do to each other).

r.k said...

guys take anything . yang paling penting , masa nak bagi tu kene 'nampak' ikhlas ..

*most guy , kalau betul2 nak bagi beliau PUAS dengan hadiah tu . bawak beliau pergi shoping . bukan hanya hadiah yang akan dikenang dan dijaga , memori shoping hadiah tu juga akan melekat tersemat .

nas said...

shaver? hehhehe

chenta said...

same dgn nur.sa.nk beli hadiah utk ayah pun susah nk pilih..hehehe..kalau mak tu, byk jeee!

Fina Sophie said...

idea mp3 tu dan letak lagu2 yg bermakna pd kita dan dia.. hm, nice idea. ;)