Friday, October 22

Artis Hollywood Dibelasah Teruk


Berita terkini. Sebilangan artis barat ditemui mengalami pendarahan yang teruk di muka. Saksi mengatakan bahawa mereka kelihatan bergaduh sesama sendiri. Puncanya, tak siapa yang tahu. Mengikut doktor yang ditugaskan, beliau berkata bahawa artis2 ini sekarang berada dalam keadaan stabil dan ditempatkan di bawah kawalan pihak polis. Mereka telah ditangkap dan dimasukkan ke penjara selama-lamanya. Berkenaan kecederaan muka mereka itu, ada yang teruk, ada yang tak teruk sangat. Berikut adalah gambar2 dari pihak polis.

 Al Pacino

 Ashton Kutcher

 Charlize Theron

 Del Toro

Bryan Cranston

 Braff Zach

 Evangeline Lilly

 Jack Bower

Jude Law

 Mike Dirnt

 Encik Kacang

 Natalie Portman

Russel Brand

 Scerlett Johanson

 Thom Yorke

Tom Hanks

 Winona Ryder

 Winslet Kate

Wood J Eliah

p/s: Eh,kejap. Macam pelik je. oooooooo...rupa-rupanya mereka dibelasah oleh photoshop..... 
Ish3....sape la yang buat ye. Kejam3...hehehe....

12 comments:

pelangi said...

hahahahaha dah agak dah...memang arrr belasah photoshop nih..

aYaz said...

kesian betul...
kah kah kah..

:p

r.k said...

yang tersenyum tu tak boleh blah tu .. nais la photoshop beliau .

Danial Ikhwan Jaafar said...

hehehe...sudah kuagak! tapi memang kreatif sapa yang buat ni. hehehe

Apis said...

hahaha! mr bean paling cool~

anyss said...

Salam,
Mr bean tetap comel hu hu hu

MuJE said...

yang natalie portman aku rasa real sebab kan ada scene dalam v for vendetta tuu...

yes! semua yang baca komen ni akan scroll atas nak tengok natalie portman! haha....

fndrocka said...

Kalau ada justin bieber kan best

humbleyat said...

teknologi zaman sekrang:)

plik juga kene pukul, tapi sempat posing dan dressing ctik2 plak tu;)

Fina Sophie said...

lol. sy tertipuuu.. sobss..

CikGadis said...

tom hanks tue kenapa? kah kah kah.

Apis said...

cik gadis: dah jatuh ditimpa tangga.haha.