Monday, September 13

Un Dos Tres Quatro!!! (drum roll)

Lagu latar: Very Very Rich Town dinyanyikan oleh Go Betty Go.


Semua editor gua rasa dah pernah promote blog di sini. Gua pulak tak pernah promote. Gua terus je menulis topik-topik yang gua rasa (perasan) bagus.

Tapi hari ni gua rasa nak promote. Gua benar-benar nak promote blog gua yang cacai, Otak dan Jantung.

Siapa pernah dengar pasal blog Otak dan Jantung. Sila share experience anda. Gua juga mahu feedback.


Lawat la blog gua di OtakdanJantung.blogspot.com

Blog gua bukan blog ilmiah atau blog ajaran sesat. Blog gua merupakan blog gua. Tak banyak perkaa yang bagus gua bincangkan dalam blog gua. Tapi gua nak berituahu sedikit sebanyak mengenai popular post dalam blog gua.



Gua senaraikan 3 post paling popular di Otak dan Jantung.



p/s: masih mood raya.


Saki baki mengenai penulis ini:
Pert Doherty, merupakan seorang anak jalanan, penulis picisan di ruang maya. Beliau juga bukanlah siapa-siapa. Tiada kelulusan bagus. Tiada ayat yang bagus dalam penulisan.  Dan tidak banyak yang diketahui mengenai penulis ini. Beliau juga merupakan penulis di blog utamanya iaitu Otak & Jantung, kemudian di YM Doodle Art. Beliau ada juga menulis di blog rakannya (Karim) iaitu Country 20 Class.

11 comments:

miss faten said...

Oyyeahh ;D
Akan ku singgah belog mu itu. Ewah ewah XD

ASaDa RyutaRo said...

macam pernah sampai je sebelum ni. tp aku dtg td dia kata tu 1st time aku dtg. hurmm..

KeCiK said...

ni se-Anfield dgn gua nih! Yu'll Neva Raya Alone dude !!!

Pert Doherty said...

to miss faten.. yeah.. nice n easy..

Pert Doherty said...

to ASaDa RyutaRo, haha.. nth la gadget tu gila tol.. aku pon xpaham.. meby dia detect ip ke cmne nth.. sori.. mwah2 sggup dtg.. hehehe

nur.sa said...

singgah tp lum baca betul2 entry2 kat situ. baik!nanti saya baca dulu 3 entry femes tu :) okeh? :D

Pert Doherty said...

Tq... syg sume

Chip said...

OK Pert, kem salam orang Anfield...

sYazY_dZaiMa said...

titik & noktah telah singgah menemui otak dan jantung :P

Pert Doherty said...

To CHip.. hahaa.. cm biasa abis match orang anfield akan sentiasa update.. kakakakaka

Pert Doherty said...

hehe.. titik & noktah pon ade.. huhu.. i laik...