Friday, September 10

Tutorial: How to put Nuffnang Ads Between Post!

Hari ini saya berbesar hati nak berkongsi ap yg baru saja saya dapat discover..heheh!.. sebab ada juga xtau kan nk buat cmana kn kn kn kn?? ok lets start..



Step 1: Cari dulu code nuffnang untuk between post cmni

Click lah supaya lebeh jelas..
okeh daapat?..ni baru tgk2 dulu..


Step 2: Then Click, Design> Edit HTML. Then click pada Expand Widget Templates.
Then click ctrl & F together, kemudian copy code di bawah ini dan paste kan di kotak find kat atas...xphm? relax...slow2..ada pics lagi...

Search:    

Ok, sekarang anda akan jumpa banyak sangat code ""  di dalam coding anda.so kene cari.. Apa yang kita nak adalah  code yang di bawahnya ada code ini 


Hang xphm juga mai cni tgk:


okeh siap!

nak lagi..kne visit saya lah.. Malek Ku

6 comments:

Aida Ismail said...

hehe, thank u thank u..selamat hari raya malek =) dari cikda..kihkih

nur.sa said...

oo.. ini yang saya dok godek2 dalam internet hari tu. at last, ada jugak yg sudi share kt 100penulis. thanks..

Malek Ku said...

u r most welcome...xp nizam..janji buleh juga...hihi

kata kila said...

sharing is caring.caring is beautiful..kekeke

ashraf said...

thx for the tuto! hehe :)

Spudin said...

tutorial yg sgt bagus ..tQ ...:D follow sini