Wednesday, September 8

tulus ikhlas dari hati

giliran saya (i'm in group 12) untuk menulis adalah rabu petang starting from 6pm to 12am. since pukul 6 ni saya dah dalam kereta sebab nak balik ke kampung kat KT dengan muka berkerut sebab kemungkinan dah jammed, saya pun buat la scheduled entry aje. 

mengambil kesempatan kat sini, saya mahu mengucapkan selamat hari raya idulfitri buat semua bloggers dan pengunjung di 100penulis yang baru beberapa hari menjadi kenalan saya. :D





kad raya buatan sendiri guna ms paint sahaja. walaupun comot terimalah seadanya, sebab usaha sendiri itu lebih utama kan? walaupun idea lukisan itu saya tiru dari hasil carian google tapi saya dah ganti dengan diri sendiri kat gambar girl tu. bukan mudah rupanya mahu melukis, sebab tu lukisan terherot berot. maafkan diri saya.

untuk semua bloggers, sekali lagi selamat hari raya, maaf zahir dan batin tulus ikhlas dari hati. kepada admin juga, maaf kalau ada tersalah dan tersilap berbuat apa-apa yang dilarang sewaktu saya berblog di sini. :P kepada yang balik kampung ke KT dan KB, kalau ada yang melalui jambatan sultan mahmud, pukul 3 tadi pasti korang ada menerima pemberian paper bag hari raya daripada company saya berkerja kerjasama dengan jkjr terengganu. kalau dah terlepas, mungkin bukan rezeki korang. 

ada sesiapa yang beraya di KT? jemput datang ke rumah saya di sana. blog saya akan tetap diupdate walaupun beraya. sambil layan tetamu, blog tetap saya tak lupa. 

salam.

18 comments:

Aida Ismail said...

nur.sa , selamat hari raya =) jangan main mercun tau, bahaya..hehe

Sumandak Kinabalu said...

Selamat hari raya Nur ;)

ザ-sylver-shooter said...

hai wak
slamat hari raya gak!!

chenta said...

selamat hari raya nur.sa ^_^

humbleyat said...

selamat hari raya nur.sa..beznya dpt update blog time raya..nmpknya sy tak berkesempatan lagi nak terjah team 100 penulis time ry..huhu

nur.sa said...

cikda : tak tak main mercun, saya main meriam je. haha. mcm la saya berani.. :P

jane : thanks..

chenta : same to u too, :)

humbleyat : :) update blog sdri sempat la. nanti la lepas raya sama2 kita jengah blog kawan2. kan?

miss faten said...

Selamat Hari Raya Cik Nur.Sa :)
Rasanya ini kakak kan?? Dah keja pun ~ Heehee :33

koshary said...

wah terer nyer cik Nur.Sa guna ms paint bole jdi lawaaa cmtu!=)

selamat hari raya juga!

nur.sa said...

miss faten
yup. rasa dah tua compared ngan korang yg tgh study hahaha. dah keja maksudnya kena bg duit raya kan :P alalaaalala..

koshary
bole la sikit2 sy conteng2. :D
thanks..

ASaDa RyutaRo said...

Camat Ayie Ayeee.. nak wit ayeee =P

sYazY_dZaiMa said...

Selamat Hari Raya Nur.sa. Hati-hati pergi dan pulang berhari raya! chantek kad buatan sendiri itu *suka suka* >.<

Fina Sophie said...

eid mubarak sa! by this time, mesti dah smpai KT kan?

100penulis said...

herot berot pun, kiut jugak kad raya..

selamat hari raya diucapkan juga.

kata kila said...

omg guna paint? perghhh tabik lah

ape2 pun selmat hari raya ye nur.sa

nur.sa said...

asada
nk duit raya? erm.. aa,erm.. mai la raya umah. hehe..

syazy: thanks..! alhamdulillah da selamat sampai kg semalam.

nizam: thanks juga. pandai dia bodek..:P

fina: yes, da sampai KT siap dah kemas2 rumah :D

100penulis: thanks! :)

kata kila: mekasih ye. beraya dengan hati gembira okes. :D

kusut said...

memang cantik kad raye. hehe.
slamak haghi ghayer pade set2 tranung XDXD

(testing slang.. nampaknye skang aku dah terkonfius mane pekataan kelate n mane pekataan ganu)

nur.sa said...

kusut
haha. ada bunyi dah sket2 tuh. :P
mekaseh..

cIk JanNah said...

camat hari raya nur sa. dah selamat sampai KT lom?