Tuesday, September 28

Tahniah 100 penulis!

Hi guys,

Tahniah buat team 100 penulis di atas segala pembaikbulih yang telah dilakukan. Semakin hari semakin baik nampaknya blog ni. Terbaru, setiap penulis diberi fix time untuk publish entry which I think is good.Lebih adil dan saksama disamping memastikan blog 100 penulis sentiasa aktif. Duit nuffnang mesti banyak punya la.Hehehe.

Tak banyak yang nak dicoretkan kat sini sebab semua benda dah sumbat dalam blog sendiri.Hahaha.Kalau rajin, singgah la [sini]. Oh.By the way, Raya Sakan Contest masih lagi berlangsung.Masih ada time lagi untuk join.Moh le join.

Just want you to know, NZ sekarang musim bunga.Maka banyaklah bunga yang tengah berkembang especially bunga tulip.Subhanallah, sangat cantik.Syukur diberi peluang untuk merasa nikmat Tuhan ni.

Bunga turut menyenget sebab angin bertiup kuat.

Ikhlas tapi jauh,

15 comments:

kata kila said...

tepuk tangan utk 100 penulis :)

Fynn said...

poskan lavender untuk saye,pleaseeee

Clarky Afif said...

uuuu santeklah!

Sumandak Kinabalu said...

geramnya tengok bunga tulip tu...
apakan daya, belum ada rezeki untuk menyaksikan secara 'live'...hehehe

Fina Sophie said...

thanks to the admin ;)

Cik Ayen said...

Tulip senget je ke kiri, sama mcm badan hang z@ck menyenget tuu :P

Nsyzwni said...

yezza ! sgt sokong !
hehehhe , btw , tgk org stdy kat overseas cm best ! aha , hopefully dapat stdy sne !

Encik MT said...

awwww~ lawalah bunya tersebut..haha!

afifaa. said...

kak,nak bunga tulip :P

Sofia said...

Post bunge2 kt sy... Nak konvo dh ni.. hehe

CikGadis said...

tulipsss. slalu berangan nk golek2 kt tulip. uhuhuuu~

kusut said...

tahniah kepada kita! editors & readers ^^

sYazY_dZaiMa said...

congratulation & celebration..sama2 kita give our best to 100penulis.. :)

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ said...

SUKENYE BUNGEEEEEEEEEEEEEEEEE!

chenta said...

nak bunga tu..nak!nak!nak juga!hahhaha

ye3!tahniah dan syabas kepada 100penulis ^_^