Friday, September 3

Faten pulak nak buat intro :)

So, aku Faten (bukan ejaan nama sebenar). Aku tak sure aku adalah penulis bagi Blog 100 Penulis yang keberapa, namun kiranya aku termasuk dalam 46 penulis yang terawallah :D

By the way, aku pun tak tahu nak cakap pasal apa mengenai aku ek? Er, nak cakap pasal hobi? Urm, tidur rasanya berada di tempat pertama. Tangga kedua, berblogging dan tangga ketiga berFacebook. Dan menelaah ataupun study berada di tangga atas tempat pertama. Okay tipu -__- Er, nak cakap pasal apa weh, like seriously? Haha.

Kiranya aku patut bercakap pasal betapa aku terharu dan bangga sekali terpilih or dipilih or diberi peluang untuk menjadi sebahagian warga kerja Blog 100 Penulis :) TERIMA KASIH YAWW to master editor/admin. Thanks sebab bagi peluang ini kat aku :D

So to those yang macam tak kenal aku, let me introduce myself. I'm a girl, obviously. A first year student in UTM :) Namun tak amek engineer, tak mampu mak, nyah! (>__<) And aku masih belia (baca: masih berusia belasan tahun haha). And and and ini blog aku: http://kiminggo-rahman.blogspot.com. Oh buat pengetahuan semua, blog aku banyak berkisarkan personal life, and pandangan peribadi, juga kisah cinta bersama ustad yang tak penahnya nak menjadi zzz~ So jangan haraplah kalau bukak blog aku semata - mata nak cuba cari resipi ayam masak lomak cili padi. Memang sampai kesudah kau takkan jumpa. Haha salah tempat ye. Lagipun aku bukan pandai masak :P

And aku rasa setakat di sini sahaja. Sekadar memperkenalkan diri ye entry kali ini. Okaylah, selamat mengemas rumah dan memasang langsir ! Daa :3

11 comments:

Lyza said...

hai faten,salam kenal hehe

miss faten said...

Hai Lyza, salam kenal jugak :))

cIk JanNah said...

hye!
salam perkenalan
saya cik jannah

=)

miss faten said...

Salam perkenalan Cik Jannah wee ;))

kusut said...

slamat berkenal jugak~!

sizuka[Izzati] said...

hai faten!jumpa dekat sini!kakaka~

K. Beyazid said...

ohio...salam perkenalan...

Ratu said...

salam kenal faten... happy blogging.. :-))

Fina Sophie said...

faten! slm kenal from me, fina. ;)

myravea said...

salam kenal faten *Winkwink

miss faten said...

To Kusut, Izzati, K. Beyazid, Ratu, Fina Sophie and last but not least myravea :D SALAM PERKENALAN JUGAK yeehaww ;D