Wednesday, September 8

Selamat Menyambut Aidilfitri

salam,

I punya mood nak berblogging dah pudar.. Jadinya I buat entry pendek lah yea. (ececeh pendek la sangat?). Ramai orang sangat rajin design kad raya sendiri. memang sungguh kreatif la korang. I jeles taw tengok ke-kreatifan korang nie. Lepas dah design, korang pon tag tag tag kat FB tuh. okeh fine. Nak tak nak kena jugak komen. (eh bunyi macam tak ikhlas pulak? sumpah I ikhlas!) T____T

Disebabkan kemalasan I dan juga ketidak-bedungan tangan I nieh, so hanya mampu memberi sepatah dua kata tanpa kad raya. Nak kad raya ori tuh memang tak ada lagi lah. Since This Eid pon I langsung tak dapat kad raya. Memang kejam kawan-kawan I. Zaman 2010 orang dah tukar kad raya kepada kad raya teknologi. Senang dan pantas.

Okeh, okeh tadi kata entry pendek jer kan? Dikesempatan ini, saya Cik Jannah ingin mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI pada Editor-editor 100penulis sekalian. Maaf kiranya ada salah dan silap yea. Biasalah I manusia biasa yang memang selalu melakukan kesalahan. Semoga Lebaran kali ini kita menyambut dengan penuh kesyukuran.


Read More>>>

16 comments:

kata kila said...

cik jannah, kila pun nak ucaplkan
selamat hari raya, maaf zahir batin ye :)

nur.sa said...

selamat hari lebaran cikjannah :)

cIk JanNah said...

kata kila :

i maap kan..tapi nak duet raya plz.
:)


nur.sa:

tenks dear.
selamat berlawo-lawo pd hari lebaran
T_T

afifaa. said...

selamat hari raya (:

miss faten said...

Cik Jannah, ramainya kenalan U ;) Hehe ~ Pepun, Selamat Hari Raya jugak tau and semoga dapat duit raya banyak2. Eh tapi masih dapat lagi tak duit raya neh ?? :D Heee ~ :3

cIk JanNah said...

afifaa. :
slamat juga afifaa.
jangan nakal2
=)

miss faten :
eh? kenalan jauh dimata dekat dihati. heee~ I dah tak dapat wet raya dah..kena keluarkan wet sendiri adalah...
heee~
selamat hari raya to u too faten
enjoy our big days

.s.o.f.i.a. said...

cik jane, slamat hari raya untuk awak juga!!!!

(sesuka ati aku nak tukar2 nama orang.... he he...)

maaf zahir batin....

Sumandak Kinabalu said...

nak kad raya paling glamer percuma???
senang je, meh sini untuk tips..
buka google, taip lah apa2 yang berkaitan dan klik search...
pastu pilih lah mana2 yang berkenan ;)
kini kad raya paling cun dan glamer hanya berada dihujung jari...hehehe

apapun selamat hari raya semua, especially to Miss Jannah...

chenta said...

selamat hari raya cik jannah!

humbleyat said...

semalam mimpi jadi kaya,
selamat hari raya..
balik kg nak makan ikan patin
maaf zahir dan batin..;-)

miss faten said...

Ohoo nampaknya Cik Jannah punya giliran pulak yang kena berzakat hehehe :D Mesti suka bebudak yang jumpa Cik Jannah nanti, ewah :DD

sYazY_dZaiMa said...

Selamat hari raya cik jannah (nama ni sama nama my mom,ngeee). anyway, happy & berbahagia pada kedatangan Syawal nanti :)

Fina Sophie said...

aiyo. me too cik jannah. apsal takda rasa nak lukis kad raya sendiri ni. semua orang dah buat. hehehe.

apsal tulisan cik jannah skrg ni makin lama makin comel eh. haha :P

azmihamin said...

selamat hari raya cik jannah :)

jawa.totok.di.bumi.kiwi

kusut said...

kad raya zaman teknologi ni, walaupun buat sendiri, tapi takde feel cam 'kad' lah. kurang best. tahun depan nak berbalas kad raya la dgn member2 blogger lain. kasik bleh gantung kat dinding macam zaman dolu-dolu

slamat hari raye,
maaf segala salah silap ye!

^^

cIk JanNah said...

aha kan?
kita ada 100penulis then tukar2 kad raya wah meriah nya leh tampal 99 kad raya kt dinding umah..

:)

selamat hari raya jugak kusut
:)