Friday, September 17

selamat mengenali cikpia.....

he he.....
orang lain dah selesai sesi memperkenalkan diri pada posting pertama.....
tapi aku baru terhegeh2 nak buat entri introduction....
he he.... biasa la.....
hero memang selalu lambat.
bak kata orang kelantan, HERO TOK GGADUH......
(cikpia bukan orang kelantan)


fes of ol, aku nak ucap terima kasih kasih kat blog 100penulis sebab bagi aku peluang meluaskan empayar dalam dunia blogging nie.....
and thanks to fina sophie sebab kenalkan aku ngan blog 100penulis nie.....
terima kasih jugak kat asada ryutaro ngan kila sebab.....sebab apa ek??? sebab diaorang join gak blog nie so aku tak la rasa cam tak kenal sesapa......

terima kasih juga kat para editor yang sudi menjengah kat blog picisan aku.....
dan ada gak pembaca blog 100penulis yang sudi meringankan tangan singgah kat sana......

eh, aku sebenarnya nak buat entri introduction ka appreciation................?????
silap!!!!!

senang cakap, kalau rerajin tu jemput2 la singgah kat www.cikpia.blogspot.com
your visit is very much appreciated!

muah muah!!!!!

21 comments:

ASaDa RyutaRo said...

cehhh.. hero tak gaduh.. hero yg lambat tu maksudnya hero yg slow.. lalala~

kirim salam yer kat kamOo.. salam kenal. hahaha.. wlupun dah kenal..

kata kila said...

akulah kila yang pemes tu.bahahahahahhahahahha

Raja Fiqri Fauwaz said...

W'salam.

Selamat bekenalan. :)

nur.sa said...

haha..
heroin la ni.
lambat takpe, asal tetap leh kenal.
ye cikpia :)

humbleyat said...

salam perkenalan cik pia..bertambah meriah la 100 penulis dgn coretan maya cik pia;-)

anyss said...

Salam,
Slamat raya cik pia ;)

sYazY_dZaiMa said...

weehoo, salam kenal utk cik pia,hehe :P

kusut said...

slamat join 100penulis.
slamat hari raya!

hero biasenye kasik duit raya kat orang lain

Fina Sophie said...

eh ada nama ai. glemer jap. HAHAHA. hai cipia :P

Clarky Afif said...

hero selalu tolong orang..datang la tolong masak, malas dah nak masak huu T__T


haha selamat datang, salam kenal

.s.o.f.i.a. said...

@asada ryutaro : wei, hero hindustan mana kuar awai2..... dia biar mak dia kena rogol, ayah dia kena tembak, awek dia kena tangkap baru dia kuar...... dengki la tu takleh jadik hero.......

apapun selamat kenal encik asada..... ha ha, gatai!!! blah ah!!!

.s.o.f.i.a. said...

@kata kila : bila nak bayar komisen???

.s.o.f.i.a. said...

@raja fiqri fauwas : selamat berkenalan buat kamu juge.......

.s.o.f.i.a. said...

@nur.sa : orang kampung aku kata BETTER LATE THAN NEVER...... orang lain kata BIAR LAMBAT ASAL SELAMAT..... he he......

salam perkenalan!!!!

.s.o.f.i.a. said...

@humbleyat : harap2 camtu la...... jangan orang meluat menyampah dah la..... =)

.s.o.f.i.a. said...

@anyss : salam..... selamat hari raya buat kamu juga sayang......

.s.o.f.i.a. said...

@ sYazY_dZaiMa : salam kenal buat kamu juga.......

.s.o.f.i.a. said...

@kusut : tak penah pun nampak superman kuarkan sampul dwet raya dari spender dia....... ko silap kot.... he he.....

.s.o.f.i.a. said...

@fina sophie : hye sayang........

.s.o.f.i.a. said...

@clarky afif : masalahnya hero tak pandai masak...... penah ker tengok superman masak?????

CikGadis said...

salam knal =)

Jemput singgah teratak saya : Selamat Hari Raya Haji =)