Friday, September 3

SELAMAT HARI RAYA 100penulis


Hai, salam semua..salam 100penulis. Rase2 x mcm awal je wish Selamat ari laye ne. Ok kot coz bahang raye dh terase dh, pose bakal meninggalkan kite...alahai, cedih'y la kan. Ne dengan rasmi'y post pertamaku di 100penulis. Lame x on9, baru dapat on9 mlm ne, bz ckit melayan keletah c manje..

- semoga dengan ade'y blog KITA 100penulis ne, hubungan sesama kita bertambah erat, x kira d mana jua kita berada. Ape yg penting (Versi WonderPet)...."Kerje.....same!!".

- Sila2 la singgah kat "Rumah" dan "Tempat Mencari Rezeki" ku ini yg x seberape ne yer... Akhir Kata.....

7 comments:

kusut said...

salam perkenalan jugak! ^^

K. Beyazid said...

kabare...

Ratu said...

salam kenal zyash... paper tosei ke tu?

Fina Sophie said...

sekali pandang macma kayu balak je kat depan tu. hiks. anyway, slm kenal buat kamu zyash. duh nak kena ingat satu2 nama dkt 100writer ni.. :P

100penulis said...

IKLAN :
Bg yang belum daftar akses ke EDITOR'S AREA diharap cepat2 baca sticky post sy : dashboard > edit posts > ---EDITOR'S AREA---

Zyash said...

2 name'y roti tisu la...kat restoran Kayu dekat ngan jalan tasik permaisuri...hehe...3 pinggan pjg'y..

humbleyat said...

slm perkenalan..semoga ukhuwah kita di 100penulis berpanjangan hendaknya;-)nice to meet u....