Saturday, September 4

Saya Pun Nak Jugak!

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semua..

Hari ni baru berkesempatan untuk menulis di sini walaupun saya antara orang terawall join blog ni..huhuhu.. Sorry admin..huhu
Namaku Azmi Hamin. Penulis blog Jawa.Totok.di.Bumi.Kiwi. Nape nama blog aku macam tu? Sebabnya aku adalah seorang anak Jawa yang sedang melanjutkan pelajaran di Auckland New Zealand. Aku ada seorang lagi kawan seperjuangan yg merupakan editor 100penulis ni. Cik Sizuka. Silalah melawat ke blog beliau.. Harap anda semua enjoy cerita pengalaman kami di sini dengan melawat blog saya dan blok cik sizuka ni ye...

Wassalam...

10 comments:

K. Beyazid said...

salam perkenalan..hahaha...aku pun orang jawa gak. Nampaknye ade geng juga aku. follow satu same lain k..

azmihamin said...

hidup jawa!

sizuka[Izzati] said...

geng jawa mai dahh:P

ASaDa RyutaRo said...

hohoho.. org jawa.. salam kenal..

tau sikit2 je bhsa jawa. kabare? waras? orong?

err.. betul kan?

Ratu said...

salam kenal juga.. :-))

Fina Sophie said...

wah i loikee.. mcm2 org kita jumpe kan dkt 100writers ni kan.. me dari sbh. ratu dr sgpore.. ada jawa, ada malay. ada lagi tak yang lain2? ^^

100penulis said...

IKLAN :
Bg yang belum daftar akses ke EDITOR'S AREA diharap cepat2 baca sticky post sy : dashboard > edit posts > ---EDITOR'S AREA---

cIk JanNah said...

salam kenal.
mak saya jawa saya kira nak jawa x?
haha

azmihamin said...

zati pon jawa ke?

ASaDa RyutaRo : ahaha.. boleh belajar lagi tu.. masih boleh dipertingkatkan..hehehe

Ratu:salam kenal juga :)

Fina Sophie: wah singapore? salam perkenalan..

100penulis.. sudah~! :D

cik JanNah: asal berketurunan pon ok..eheheh

humbleyat said...

slm perkenalan jawa.;-)