Saturday, September 4

saya budak baru~~

hye semua~

saya budak baru kat sini.by de way, thanks to 100 penulis sebab bagi peluang kat saya tuk sertai blog nie~
erm.
nak cite apa yea?tak pandai nak wat introduce diri la.ngegege~~

by de way, blog saya biasa biasa saja.maybe tak secantik blog orang lain.harap harap ada yang sudi membaca yea. ;)

9 comments:

cIk JanNah said...

hye!
salam kenal
:)

K. Beyazid said...

welcome to 100 penulis...selamat berkenalan.

Fina Sophie said...

welcome to our big family! :)

err, nak panggil apa ni? (- -")

nur.sa said...

kita semua budak baru belajar..

a'ah. nama plisss.. :D

Zyash said...

yea...saya pun...saya pun bdk baru gak...salam perkenalan semua...

kompas said...

salam ziarah ramadhan.. salam perkenalan

..Aku Sendiri.. said...

kamu semua; selamat berkenalan! ;)
happy ada big family kat snie~
i'm eka! :)

rajin2 la ziarah blog saya yea!

kusut said...

takyah rasa rendah diri sgt dgn paras rupa blog. janji content menarik. kan?

slamat kenal!

..Aku Sendiri.. said...

harap kawan2 suka cerita saya.act takde pape yang menarik.cuma merapu meraban jek.
:D