Saturday, September 4

Salam Ukhwah...saya datang berguling-guling di sini... :)



Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada admin, para editor dan juga pembaca blog 100penulis ini. Terima kasih tak terhingga kepada admin blog ni kerana sudi mengundang saya sebagai salah seorang editor blog.

Sebagai permulaan, saya ingin memperkenalkan diri dahulu. Nama diberi adalah Azrul Hisham. Berasal dari Kemaman, Terengganu. Sekarang menetap di Kuala Lumpur dan bekerja di sebuah syarikat di Bangsar dalam bidang IT.


Hmm..sudah terbabit dalam dunia blog sejak 1 Mei 2007. Lama juga tu..hehe..nama blog saya adalah Azrul Hisham - My Real Life. Sebuah blog yang memaparkan kisah peribadi dan pengalaman hidup saya. Ada juga diselitkan dengan entri-entri humor, keagamaan dan juga tutorial.

Kepada yang ingin datang melawat atau blogwalking, boleh klik link dibawah.



Ucapan buat semua, selamat bercuti, selamat berpuasa dan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Keep in touch. (^_^)

14 comments:

myravea said...

Keep in touch bro azrul *wink :)

[z@ck] said...

hye azrul..selamat berkenalan =)

Azrul Hisham said...

selamat berkenalan :)

ASaDa RyutaRo said...

hehe.. salam kenal =)

Ratu said...

salam kenal... nanti kita terjah "rmh" azrul ye... slmt berpuasa & slmt berhujung minggu...

nur.sa said...

wah.. ada jgk org kemaman dalam 100penulis rupanya..

salam kenal dan selamat berpuasa juga.

Fina Sophie said...

hai azrul hisyam. slm kenal juga. dah add dah dekat fb n twitter. guna nama yang sama juga. fina sophie :) & dah follow blog juge ;)

ijanlah said...

Selamat berkenalan... semoga menjadi blogger yang best

Lyza said...

selamat berkenalan...jgn guling2 sampai lebam hehehe....

100penulis said...

IKLAN :
Bg yang belum daftar akses ke EDITOR'S AREA diharap cepat2 baca sticky post sy : dashboard > edit posts > ---EDITOR'S AREA---

Azza ShanShan said...

Hye Azrul!
Salam kenal jua!

cIk JanNah said...

saya datang sini guling2
salam kenal azrul!

Sumandak Kinabalu said...

Hai Azrul, selamat berkenalan ;)

azmihamin said...

salam perkenalan :) nak guling2 jugak..ahahaha