Tuesday, September 7

Salam Perkenalan

Salam perkenalan semua.

Editor lain ramai dah buat entry salam perkenalan. Dah start dah pun entry lain2. I baru je nak start entry intro. Hehehhe. Weekend memang jarang online. So baru sekarang dapat buat entry intro.

Even nama i kat sini i guna Chenta, but can call me Syasya. Saja je guna chenta tu sebab profile blog pun guna nickname chenta. Blog i lebih kepada hal peribadi a.k.a diri sendiri. Kadang kala ada gak info pape yang i nak share. Title blog tu Suka Hati Sya. Napa suka hati? Sebab i baru je kena hentam pasal blog tu. So i tukar nama terus. Link pun baru je tukar. View je blog i dengan klik ini ye ( Suka Hati Sya).

17 comments:

K. Beyazid said...

salam berkenalan...

miss faten said...

Ya Selamat Berkenalan jugak Syasya :)

chenta said...

salam perkenalan k.beyazid ^_^

chenta said...

selamat berkenalan faten

Nsyzwni said...

nice to know you (:

cIk JanNah said...

yea yea.
salam jugak
=)

chenta said...

syzwni : u too

cik jannag : meh salam2..nk raya ni ^_^

ASaDa RyutaRo said...

salam kenal chenta.. cam best je guna chenta. hehe =P

saya single.. <--promote. lalala~

chenta said...

asada : salam perkenalan..saya pun single...hehehe :)

100penulis said...

sempat lagi tu.. haha

chenta said...

hahahah..takpe kan admin? :P

Sumandak Kinabalu said...

selamat berkenalan ;)

chenta said...

selamat berkenalan ^_^

kusut said...

welcome to 100penulis!

kene hentam? @_@

chenta said...

ye..sangat menyampah!

Fina Sophie said...

hi chenta @ shasha.

panggil sha eyh, leh? :) eid mubarak sha! ;)

chenta said...

hye fina sophie...awak, syasya la..bukan shasha..hehehe..

ok, panggil sya pun boleh awak ^_^

salam lebaran ut awak juga, fina