Thursday, September 2

salam perkenalan!

salam admin and editor2 sekalian...

entry ni saya nak perkenalkan diri saya..saya ili..asal dari johor bahru tp sekarang menetap di bandaraya bersejarah melaka..22 tahun dan masih study..saya dah lame berblog sebenarnye tapi baru sekarang nak aktif balik..mengisi masa lapang waktu cuti nih..hehe..time kaseh pada admin coz invite saye tuk join blog nih..saye pun memang nk berkenalan dgn orang2 baru..so,harap bole berkenalan la dengan editor2 lain blog nih...

kalau ada masa lapang,jenguk2 la blog saye..klik sini

Selamat berpuasa (lagi berape hari je nk puasa) dan Selamat Hari Raya!

7 comments:

Ratu said...

lahai, terdelete plak komen sy.. salam kenal jgk ili... jiran dkt eh kita... :-))

R.K said...

bos , ghua dah antar emel . ada ruang lagi kan ...

Fina Sophie said...

hi ili. i'm fina. nti jgn lupa add admin dkt ym tau. add me juga dekat ym okey. nama fina sophie. emel fina_sophie@yahoo.com.my. ratu pun kena add!

;)

cIk JanNah said...

salam kenal.
cik jannah here!

:)

myravea said...

salam kenal ili *winkwink

Azza ShanShan said...

HYE!
Kenalkenal ili!
^____^
Awesome blog!

Ilidina.. said...

ratu,fina,jannah,myra and azza: salam kenal juge! =)