Friday, September 3

Salam Pengenalan - "Kumbang Jingga"

hehehe..aku pun nk wat gak entry pengenalan nie..nyibuk je aku nie hehe..aku jd blogger ni tak sampai setahun pun lagi..nuffnang pun tak pernah cash out lg sbb tak leh cash out sbb tak cukup lg hahaha..aku ada tiga blog..selalunya aku berblog pasal comedy dan cinta...


Erm..pasal diri aku plak..kampung kt perak tp skang dah bekerja di kl.ex student UTM skudai dalam bidang Electrical and Electronic...masih bujang tra tang tang hikhik.Di ulang lagi sekali masih bujang ye haha...nape aku berblog?aku blog bukan kerana duit mahupun nama tapi kerana nak abiskan masa pas balik keje hihi...tapi seronok dan teruja plak tgnk duit naik sikit2 dlm ac nuffnang tu hahaha...lupa nk cakap im male..not female or shemale hahaha..

Nak tau lg pasal aku leh ke blog aku nie

http://kumbangjingga.blogspot.com
http://blog2cinta.blogspot.com

7 comments:

Kumbang Jingga said...

yeay aku dh berjaya wat read more..hahahaha..first time wat haha..poyo je aku nie

Ratu said...

KJ, ai oso poyo u noe... 1st time gaks buat link "read more", sib baik t/p admin baik hati nk ajar... hihihi... happy blogging..

Fina Sophie said...

tinggal me lagi tak pernah wat. ntiiiii laaaa hahahaaa..

100penulis said...

lol.. po yo inpo, ai oso br gugel tutorial read more tu haha

cIk JanNah said...

salam kenal.
cik jannah here!

:)

myravea said...

salam kenal kumbang jingga *winkwink

Sumandak Kinabalu said...

Hai Kumbang Jingga...
sy pun bangga, first time dpt buat benda read more...hahahaha