Friday, September 3

Salam Muhibah Dari Bardboo

Salam.
Saya Bardboo, si labah-labah. Hehe, taklah. Saja je gunakan gambar labah-labah sebagai trademark, supaya mudah orang nak kenal. Saya suka sangat dapat join 100penulis ni, sebab boleh tambah kenalan. Disebabkan ada 100penulis, saya akan gunakan font berwarna UNGU dan dimulai dengan SALAM dalam setiap entry supaya mudah untuk dikesan masa satu entry saya ye.Hehe.
So now a brief introduction about me:


Name: Bardboo
Age: 23
Location: Parit Raja, Johor


Selalunya saya blog pasal personal life. Tapi kadang-kadang saya selitkan gak dengan pandangan saya tentang kehidupan. Kadang-kadang ada petua, ada tips, dan kadang-kadang penuh dengan gambar. Senang cerita blog saya sangat random!! Mehlah singgah di blog Bardboo ye. =)

13 comments:

Lyza said...

Salam muhibah jugak badrboo :)

bArdbOO said...

hehe...thx liza.. =)

Q said...

salam kenal dan selamat menyertai 100 penulis bardboo...

cIk JanNah said...

salam kenal..
cik jannah here
:)

Ratu said...

salam kenal bardboo... jiran dkt ye kita, mcm cik jannah juge... :-))

Fina Sophie said...

bgs jugak eyh idea kaler post berbeza utk bezakan blogger ni. hehe.

anywya, hi bardboo! ;)

afifaa. said...

salam kenal admin uitm blogger. hee. ((:

bArdbOO said...

@Q
slm kenal wat Q.. =)

bArdbOO said...

@cik jannah
slm cik jannah..marilah ke blog bardboo k..

bArdbOO said...

@ratu
kalo dekat blh la jmp nnt yer.. =)

bArdbOO said...

@fina
jum la apply skali.. =)

bArdbOO said...

@afifaa
alamak, seganlah plak..hehe

bArdbOO said...

@nizam
minat sket2 je..tp sj nak dijadikan as trademark.. =)