Saturday, September 4

Salam kenal-kenal dari sizuka

Assalamualaikum.Salam Ramadhan.Salam Perantauan.
Saya Anak Malaysia tapi saya di perantauan.ewah ewah ayat nak novel.haha.baiklah tak mahu mengarut macam ini blog sendiri.teruskan izzati.nama abah saya bagi ialah izzati.tapi dalam dunia mem'blog' ini saya guna nama sizuka.tapi kalau siapa-siapa selalu baca blog saya akan selalu terjumpa izzati sana izzati sini dan izzati sana sini.haha.sebab itu blog izzati,jadi nama izzati akan jadi the most favourite word on earth.oh nak muntah?pergi toilet ok jangan dekat sini nanti admin marah.haha.kepada admin, terima kasih daun kari sebab terima saya jadi editor.menarik oh blog 100penulis ini.unik unik.syabbas bete!dan kalau siapa nak tahu dekat rantauan mana saya berada itu, rajinlah datang melawat blog warna warni dekat atas itu.penyambut tetamu ialah encik penguin bulat terkedek-kedek tapi-tetap-comel.ahaha.okay lagi satu je.jumpa ramai jugak rakan blogger yang jadi editor 100penulis ini.cik jannah baru kenal, cik zack rakan senegara di rantauan, encik azmi rakan memasak masakan tradisional di rantauan dan cik faten rakan blog warna-warni yang memang happening dengan encik ustad dia.kakaka.baiklah.jika hendak baca lagi boleh turn ke blog saya http://worldofsizuka.blogspot.com.selamat melawat dan selamat berbuka.
p/s: saya tak balik raya tahun ni.raya ketiga dah start kelas.sobs~

16 comments:

kusut said...

ni orang benua oceania jugak ni.

raye ke-3 dah kelas? adeh.. tapi nasib baik free masa 1st raya

^^

sizuka[Izzati] said...

hehe:P

itulah.kalau tak sebaklah di dalam kelas.huhu~

K. Beyazid said...

salam perkenalan...
salam sahur...
salam berbuka...
salam berblog...
salam...hehehe

sizuka[Izzati] said...

amboi byk salam.
salam
salam
salam
duit raya?haha

Ratu said...

salam kenal izzati... sedap nama abah bagi... nanti sy terjah "rmh" izzati juga ye... :-))

miss faten said...

Salam Perkenalan Izzati :) Hahaha. Actually I know this blog thru youuuu tau >.< SO THANKSSSS :)

Fina Sophie said...

hi zati :) been to ur blog. so comellll. hehe :)

100penulis said...

IKLAN :
Bg yang belum daftar akses ke EDITOR'S AREA diharap cepat2 baca sticky post sy : dashboard > edit posts > ---EDITOR'S AREA---

cIk JanNah said...

ehem..
nak jugak cakap salam kenal kat sini sebab kita baru kenal
:)

sizuka[Izzati] said...

ratu: hehe tenkies~

miss faten:oh ya?kakaka.welcome:)

fina sophie: heee.thanks.your blog cumil jugak:D

100penulis: sudah daftar.baru je.hee~

cik jannah: hehe~

myravea said...

salam kenal izzati *winkwink

azmihamin said...

zati..sila bg kredit sbb sy perkenalkan blog ini pd kamu :P eheheh

sizuka[Izzati] said...

hi myravea:)

yolah azmi.credits [full] to azmi:)

humbleyat said...

slm sizuka..salam perkenalan...blik malaysia nnti bwa nobita yerk
(gurau ajer)hehe..

sizuka[Izzati] said...

hehe salam pkenalan humbleyat.erm?nobita dh ade dkt msia.hihi~

sizuka[Izzati] said...

salam salam.oh xpnh dgr.haha.ape jwpan die?oh awk batman?sy robin.robinhood.kakaka~