Friday, September 3

SALAM JUGA LAH, DARI ADMIN

Salam dan hai sweetie kepada semua yg membaca blog ini. Memandangkan sudah ada editor yang mengintrokan diri mereka, maka saya pun tak mahu ketinggalan.

Saya orang biasa saja, sudah mempunyai blog lain yang masih aktif, saya mulakan blog ini sebab mahukan kelainan dan nak berkenalan dengan ramai lagi bloggers lain. Dalam blog ini, saya akan kurang posting kerana lebih tertumpu pada kerja2 belakang tapir.

Bagi anda yang berminat untuk menyertai kami (masih ada 59 tempat kosong ketika ini) sila baca PENGENALAN. Yang berminat nak kipas kami saja, follow lah kami di Google Friend Connect, di facebook dan juga di twitter. Nak promote jugak tu hehe.

Selamat berpuasa dan mencari malam Lailatul Qadar. Jangan main mercun.

11 comments:

Fina Sophie said...

belakang tapir ye.. jantan ke betina tu..

100penulis said...

tapir 2 alam ;)

Fina Sophie said...

bahaya. anyway, thanks ya sbb invite me ^^ kalo Blogger leh bagi lebih dari 100 editor dlm satu blog kan bgs jugak. but 100 is okey la.. utk blogger picisan mcm sy ni. hehe..

thanks!

100penulis said...

haha.. tapir mesra alam xpa..

tu lah, blogger limit 100 ja, tp ok gak. lagi rapat, drpd 1000 bloggers tp xberapa kenal..

anyss said...

Salam,
Cukupkan 100 dulu untuk keahlian GOLD, boleh buat macam2 aktiviti nanti. Mesti best kan.

Kalau rasa perlu tambah, boleh buka keahlian gangsa lak ;)

Terima kasih tuan tanah...ehhh, tuan admin, ehhh salah lagi...puan admin, jempun hamba nan ntah apa2 ni join sama. Sangat teruja. First time buat kerja macam ni hu hu hu

100penulis said...

@anyss,

sy pun first time jugak ni..

amboi macam MLM pulak ada keahlian2 gold, gangsa semua..

insyaallah, dgn blog ni harap kita sama2 jaga macam blog sendiri

anyss said...

hu hu hu ok apa...nanti boleh buat gathering raya ke, deepavali ke, ulang tahun ke...tahun gajah ke...hu hu hu boleh makan murtabak singapura kan?

100penulis said...

nak murtabak singapura leh order ngan rakan editor kita, Ratu :)

Ratu said...

salam kenal juga t/p admin... tkde ke link utk kita2 terjah "rmh" admin tu... bkn nk pape pn, saje nk bermesra alam... hihihi...

jom mai spura mkn murtabak! tp lbh femes dgn cili crab kot?

Fina Sophie said...

fuiyoh ape ni. ckp pasal makanan. haha (- -")

chenta said...

nak tau gak blog admin tu