Saturday, September 4

salam dari cikda





Assalamualaikum semua, alhamdulillah, bertambah pahala kita semua dengan menjawab salam. Fuhhh, skema pulak ayat cikda ni. Entry ini cukup la sebagai tanda penghargaan dari cikda kepada pihak 100 penulis. haa, terima kasih juga pada nuffnanger yang promote benda ni. Hehe, itu yang nak join. Nasib baik ada INNIT kan? Nang it or Dang it, you choose ! hehe

Cikda harap, cikda dapat la sedikit sebanyak menyumbangkan apa yang termampu, nak update tiap-tiap hari tu susah la nak janji tapi cikda try la eh. Lagipun, cikda tak ada kat Malaysia. Kalau nak update pun, memang susah la. Jarak masa kita 8 jam. Malaysia malam, sana baru tengahari. Apa-apa pun, terima kasih yukkkk 100 penulis..Nak bagi salam sayang sikit dari cikda ni. 

p/s : cikda raya kat Malaysia tahun ni ! kihkihkih =)


check this out : http://cikdaismail.blogspot.com/

Salam Sayang,

-cikda-

17 comments:

Azrul Hisham said...

selamat datang cikda :)

Aida Ismail said...

hi Azrul, salam perkenalan, and thank u =)

myravea said...

Welcome here cikda *winkwink

Aida Ismail said...

@myra, ehhh..jumpa lagi, hehe..thank u sweetie =)

ASaDa RyutaRo said...

salam kenal cikda~ =)

Ratu said...

slm kenal cikda dr spura... :-))

kata kila said...

salam kenal cikda;)

cIk JanNah said...

welcome cikda
:)

K. Beyazid said...

salam cikda....salam kenal...jom sahur dulu.

Azza ShanShan said...

Hye cikda!
Selamat datang ^___^

Aida Ismail said...

wahhh, ramainya..salam kenal juga untuk semua yer :)

Fina Sophie said...

welcome to our big family, cikda!

ramai ni cikda, haha. ;)

nur.sa said...

sorang lagi dah datang.. welkam cikda.. :)

Zyash said...

salam perkenalan dan selamat hari raya yang bakal menjelang x lama lagi..

Aida Ismail said...

@Fina : I love to be one of them =) big family huh? hehe

@nur.sa : hehe, thank uuu =)

@zyash : salam kenal juga ya, dan salam lebaran =)

Leza said...

hai cikda, my g16 hehehe...

chenta said...

salam perkenalan cik ida..nama kita lbh kurg la..hehe

selamat hari raya