Tuesday, September 7

Salam Aidilfitri dari NurulZaty

Entry pertama dari editor yang baru mendaftar, thanks to admin yang sudi benarkan saya jadi one of the 100penulis dalam blog ini. Memandangkan saya baru saja check email, baru dapat tahu adanya sistem giliran . hee. so, saya kalut je tulis sebab masa untuk saya dah nak habis! hee

izinkan saya kenalkan diri dahulu ya!
saya yang bernama NurulZaty ( bukan nama penuh) hee. suka kiranya dipanggil Zaty or Ti. :) . seorang dari utagha, satu negeri dengan saudari Z@ck. tapi saya dari daerah kecik, Kulim namanya. :)  masih menuntut di sebuah institusi pengajian tinggi awam di Kuantan Pahang, dalam jurusan Farmasi. :) baru je tahun pertama, so, sebab tu blog senditri tak terupdate sebab masa. :) hee.


sangat bahagia ada blog macam ni kan. at least, boleh kenal kenal ramai blogger, sebab saya ni jarang blogwalking sangat akibat kekangan masa. so, dalam 100penulis, at least saya dapat berinteraksi dengan 100penulis kan.

sebabkan dah nak aidilfitri ni, eloklah kiranya saya ucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 
kepada semua 100editor dan jugak kepada semua semua lah yang baca dan lawat blog ni kan!


hee. kad raya untuk FB. kan dah jadi trend pakat wish wish kat FB lepas memerah keringat design kad raya sendiri. hee. sama la saya pon. tak de keja sangat, so, semangat la Photoshop gambar pompuan ayu ni,konon lah sebagai ganti diri saya yang ayu? ayu kee?? hii
so, untuk korang korang jugak lah kad ni kan.
sedih kan? takde pon dapat kad raya pos tahun ni? wuuu.. :((

apa apa pon, pos pertama dari saya,
selamat hari raya semua!!!

rajin rajin lah ke blog saya

http://entityzealyz.blogspot.com

blog penuh emosi jika terlalu ikot emosi,
tapi penuh happy kalo diri ini happy!
apa apa pon, my blog is my self, my blog is my feeling.

21 comments:

Ana Suki said...

Salamz Nurul.. selamat berkenalan.. semoga berjaya diatas cita2 mu.. Selamat menyambut Lebaran disamping orang2 yg disayangi.. jumpa lagi! (",)

Ana Suki said...

Alamak sayang.. maaf kata.. I think kan you tersalah type your website tau.. sebab kalau kita click it will goes to the Jewish Bible Site lah.. be careful on "blogSPOT".. you ter-type "blogPSOT" instead.. I think one of our 100penulis pernah ada remind us on this matter before..

This was the reminder from one of our 100Penulis name Q --> http://100penulis.blogspot.com/2010/09/pengumuman-kepada-semua-muslim-blogger.html

Nurul Zaty said...

thanks ana suki

tak perasan lak tersalah type
dah2.. saya dah betulkan dah link tu

thanks tau

selamat hari raya !! ^_^

AuraFIza said...

Kat Kulim eh? Sy study pun kat utagha gak. Tapi kat Sintok. Daerah lagi kecik daripada Kulim. Hehe..

Btw, salam kenal dan Selamat Hari Raya ;)

ASaDa RyutaRo said...

welcome zaty.. hee =)
entah2 email jemputan 100penulis kamOo tu lagi awal dari permohonan sy hari tu. hihi..

salam kenal. saya asada.. lalala~

Selamat Hari Raya jugak (^^,)

miss faten said...

NurulZaty, kamu dari Kulim?? Ustad saya pun orang Kulim jugak, Bandar Baharu :DD Entah2 sedara mara awak tak? :P


Apa2pun, welcome to Blog 100 Penulis, selamat berkenalan yee :)


And about the kad raya, sgt cantik :) Sebab saya sendiri pun tak pandai sgt nak mengedit penuh meriah begitu, hehehe >___<


Oh ya sebelum terlupa Selamat Hari Raya Aidilfitri :) Semoga mendapat keberkatan di hari yg penuh berbahagia ini, insyaALLAH XD

kusut said...

slamat datang ke 100penulis~! slamat hari raye jugak ye.

zaman sekarang ni seme org hantar kad raye digital, takleh dah nak gantung2 kat dinding

sYazY_dZaiMa said...

Hai zaty, salam kenal dari sarawak,weeee~ anyway, happy eid mubarak :)

Nurul Zaty said...

asada : hehe awal ke? tu la baru check email smlm..seb baik smpt wat entry pertama ni tau..hee
salam kenal jugak.
selamat hari raya asada!

Nurul Zaty said...

aurafiza : ye saya kulim..ohh sintok? jauh sangat dengan kulim tu..hee
selamat ari raya!

miss faten : ustaz ? ramai ustaz de kt kulim awak..hee

kad raya? haha noob lagi la bab edit2 ni..cam kanak2 je kn kad pink2..hii

Nurul Zaty said...

kusut : tu la sal..sampai xde kad lagsung dapat hari ni.sdih kan
kad digital nnt orang mudah lupa jek..hiee

syaz : hai syaz org sarawak ya! leh la nak kek lapis sarawak..hii
salam kenalan!

Sumandak Kinabalu said...

Hai Nurul, welcome to the club and salam kenal ;)

nur.sa said...

selamat datang ke 100penulis,selamat hari raya, selamat meneruskan study dan good luck ^^ .

kata kila said...

nurullll:P

salm kenal ye:)selamat hari raya:)

cIk JanNah said...

hye nurulzaty!
welcome to 100penulis. salam kenal..:) selamat hari raya jugakkk

T_T

humbleyat said...

hi nurulzaty..belajar di kuantan..sng2 blh jumpa nnti.sy pun kuantan jga..mmg skrg trend kad raya digital.tapi untuk urusan rasmi kad raya,masih tak dilupakan...;-)

Fina Sophie said...

helo nurulzaty. salam kenal, eid mubarak! ;)

Nurul Zaty said...

sumandak kinabalu: salam kenal!!

nur sa: terima kasih..salam kenal..selamat ari raya!

Nurul Zaty said...

kata kila : hye killaa..slaam kenal jugak!!

cik jannah. : thanks u jannah.

Nurul Zaty said...

humbleyat : eh awak kuantan gak ke? kat mana ek? ne tau leh gather2 blogger kuantan lak kan..hee

fina : salam aidilfitri!!

azmihamin said...

selamat hari raya kepada cik Nurul Zaty :)

jawa.totok.di.bumi.kiwi