Sunday, September 19

Raya Sakan Contest by Insan Tinggi

Calling all to join Raya Sakan Contest held by Insan Tinggi. Mari-mari. Masih belum terlambat untuk memenangi hadiah menarik dari New Zealand. Antara barangan yang ditawarkan ialah

Ole-ole dari NZ.

Coklat Whittakers originally made from NZ.

Untuk keterangan lanjut, anda boleh terus ke blog Insan Tinggi di [sini].

11 comments:

Raja Fiqri Fauwaz said...

sudah join.
:)

koshary said...

okey z@ck okey z@ck dok carik gambo yg ado muko den nieh! =D

.s.o.f.i.a. said...

dah join.....

Miss Kira said...

adeyh!! chocs to mcm sedap ja.. hahaha

KeCiK said...

shooooooottt !!! cekelat whittakersssss tuuuuu !!!!

kusut said...

eh z@ck hang nak pos barang2 tu dr NZ aa?

anyss said...

Tiket penerbangan ke NZ tak de ke?

Q said...

nak join

kata kila said...

mcm syiokk je

Cik Liz a.k.a Leza said...

nak join tp kalau buka blog ni mesti malware.. :(

[z@ck] said...

kusut..
dak aih..aku balik Msia hujung tahun ni..

anyss..
itu tak mampu lagi kot nak bagi..tiket aku nak balik Msia pun gigih simpan duit.huhuhu

Cik Liz..
sekarang dah tak malware dah =)