Monday, September 6

Raya dah dekat!!





Tinggal lagi beberapa hari aja nak raya. Mesti ramai yang tak sabar kan. 




 Ada yang dah balik kampong, yang sibuk mengemas umah, yang sibuk membuat kuih raya (buat ja taw..nak makan tunggu lepas bukak posa), yang sibuk menolong tok mengacau dodol (hehehe..yang ni Kira yang selalu buat), yang sibuk membuat ketupat..(setahun sekali aja ada fiil nak makan benda ni..hohoho) dan ada lagi yang masih shopping untuk raya..(murah tak baju dah nak dekat-dekat raya ni)..
Apapun yang angpa buat.. Kira ucapkan SELAMAT HARI RAYA.. MAAF ZAHIR DAN BATIN (oppsie..batin tak yah kira r..hehehe). Lepas raya kita jumpa lagi. hehehe… Jangan lupa bagi duit raya dekat Kira taw.. =)




10 comments:

ASaDa RyutaRo said...

heee =)

Selamat Hari Raya miss kira.. silap dan salah, mintak maap yer..

pas raya buat lagi. hehe =P

Ana Suki said...

Wishing you & family Eid Mubarak.. salamz.. (",)

cIk JanNah said...

camat ari raya miss kira.
plz gimme duet raya.
plz plz plz

=)

humbleyat said...

selamat hari raya miss kira.moga syawal kali ini lebih bermakna bersama team 100penulis..!;-)

Raja Fiqri Fauwaz said...

Selamat Hari Raya misskira. :)

Sealmat berkenal-kenalan juga.

kusut said...

slamat hari raye & maaf salah silap seme!

chenta said...

selamat hari raya. ^_^

pulang raya berhati2 k

nur.sa said...

selamat hari raya, kira.

moga lebaran disambut dengan penuh kesyukuran dan ketakwaan.

dapat duit raya banyak, jangan membazir. simpan dalam tabung ye.

maaf zahir dan batin.

kata kila said...

selamat hari raya jugak weee :D

duit raya duit rayaa.wahhaa

Fina Sophie said...

eik.. napa batin takleh kira? ehehehe.

eid mubarak, maaf zahir dan batin. even rasanya takda silap salah lagi kot dekat kila n yang lain LOL yakin je hahahah. in advance la kiranya ye.

hiks!