Tuesday, September 21

Permohonan Untuk Menjadi Editor Masih Dibuka

Salam sejahtera untuk semua warga blog 100penulis dan semua pembaca. Saya tak mahu story panjang-panjang, cuma nak umumkan yang blog ini tetap mengalu-alukan permohonan untuk menjadi sebahagian barisan editor.

Memang di bahagian kanan atas ada tertulis 95/100 atau 100/100 sehari dua lagi, tetapi saya tetap menerima permohonan baru kerana tentunya ada editor sedia ada yang menarik diri, tidak aktif, tidak mengikut giliran dan sebagainya. Oleh itu, silakan menghantar email kepada saya dengan format yang pernah sy jelaskan dalam entri PENGENALAN.

Semua emel diterima tidak di-reject, maka mohon kerjasama anda tidak menghantar lebih dari satu emel kerana saya pasti akan membaca kesemuanya. Cuma lambat atau cepat saja permohonan anda diterima. Takde pilih-pilih bulu punya. Haha.

Spread the love. Like/Share this entry to your facebook /+ twitter :)

16 comments:

kata kila said...

cepat cpeattt semua.buat permohonan ;P

Cik Liz a.k.a Leza said...

jom join ramai2 hehehe

Encik MT said...

dah wat permohonan~ tapi tak dibalas pong..hoho!

100penulis said...

haih.. penatnya taip camni..

Encik MT,
lambat atau cepat bergantung pada kekosongan dan email yang sampai dulu. Dan saya sendiri approve/invite sikit2 untuk senang guide+manage. Harap anda memahami tugas saya.

nur.sa said...

Spread the love.>> eh ini tema family day company saya tahun ni. hahaha.

ok. melalut sekejap. T_T

MuJE said...

cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat cepat!!

ini bukan spam ye...

anyss said...

Salam,
MuJE: penatnye baca cepat2 macm tu hu h uhu

Raja Fiqri Fauwaz said...

keh keh keh.

pening bos kite nak melayan..

.s.o.f.i.a. said...

jom pakat memeriahkan suasana!!!!!

kusut said...

hehe bersemangat tu nak join 100penulis. bagusbagusbagus. tapi relax ye dan sabar. blog ni tak lari ke mane ^^

azmihamin said...

bos.. semalam aku tgok 95 editor dah.. kenapa turun kepada 88 balik?

100penulis said...

azmihamin,
akses dibatalkan kpd beberapa editors yang ignore invitation sy. dah resend pun buat tak tau jugak. Jadi lebih baik sy bagi peluang pada permohonan baru pulak :)

100penulis said...

kusut,
betul tu.. semua semangat.. xpe, harap diorang sabar tunggu giliran emel dibaca.. hehe

100penulis said...

s.o.f.i.a.
meriah betul sampai pening jadinya haha

ASaDa RyutaRo said...

hohoho... lagi ramai lagi meriah.. =P

syafiqsulaiman said...

saya dah hantar permohonan..
harap diterima..