Thursday, September 2

♥ Salam Perkenalan ♥

Salam Admin, Editor2, para pengunjung & pembaca sekalian,

Apa khabar anda semua hari ini? Semuga sihat & gumbira hendaknya ya. Tak kira di mana jua anda berada, sy ucapkan berbanyak terimakasih kerana sudi membaca blog picisan sy yg pertama di sini. Terimakasih juga kpd Tuan/Puan Admin yg sudi mengundang sy, utk memeriahkan lagi blog 100penulis. Tak bole angkat sy dpt gelaran "editor", hihihi. Sapelah sy, hanya blogger picisan (merapu je lebih :-P).

Entry pertama sy ialah hanya utk memperkenalkan diri dgn ringkas (nk tau lebih2, bole le skodeng ke blog sy okeh). Sy adalah, seorang suri-rumah sepenuh masa kpd 4 org anak - 3L, 1P. Asal kelahiran Singapura, hidup di Singapura, meninggal (walahualam). :-))) Suka kpd apa pun jenis blog (kalo tepek gmbr, lg lah sngt sy suka), tk kira dr blogger muda ataupun tua (sprt sy). Yg penting, kita dpt kekalkan sifat saling hormat-menghormati sesama kita, tk kira awk muda, sy tua ke. Kalo kita ingin di hormati, haruslah kita bermula dari dlm diri kita sendiri. Ok, dah cukup merapu, jom layan gambar bb girl sy yg satu tu, yg skrg berumur hampir 13 bln.

Senyum2lah selalu, sesungguhnya senyuman itu adalah satu sedekah.
Adinda adalah "duta cilik" di blog sy, kerana dia sy terus berkarya.

Salam perkenalan sekali lagi dr sy di seberang tambak. Selamat menjalani ibadah berpuasa kpd semua.

Sekian, Wasalam.

16 comments:

Kumbang Jingga said...

salam pengenalan ratu dr kumbang jingga..hehe..berasal dr perak dan skang bekerja di KL

Fina Sophie said...

salam kenal dari sabah malaysia ;)

bgs juga kan buat entri pengenalan diri sebelum start posting latest entry dekat sini.

nak buat juga ^^

Tupai Karan said...

buat2.. jgn xbuat..

salam perkenalan jugak untuk Ratu, Kumbang Jingga dan Fina (hehe da kenal tp bt2 cam br kenal gak)

Malek Ku said...

macamana nk post kat cni?..sy dh jd editor jg

Fina Sophie said...

hahahahhh... :P

AuraFIza said...

Salam kenal gak :)

Semua nak buat entry pengenalan, ni yang nak kena buat gak ni. Hehe.. Tapi lagi bagus la cam ni. Baru la leh kenal2 kan ;)

100penulis said...

@malek Ku,
kena confirmkan emel invitation yg sy hantar baru boleh login ke dashboard macam biasa..

SyUhAdA said...

salam perkenalan jugak~

Lyza said...

Salam perkenalan jugak...bole ka buat post kat sini, mcm mana ea...hehehe...bagus ni supaya dapat kenal para2 editor yang lain :)

cIk JanNah said...

salam perkenalan jugaa
:)

dah post entry dlo b4 memperkenalkan diri..eh terlebih sudah

heeee

nur.sa said...

salam kenal jugak, kak. selamat berpuasa semua. dah ada 35 blogger. insyaAllah 2 3 hari lagi mesti admin bjaya kumpul 100. chaiyok!

Ratu said...

tmeksh smua, sudi komen... all d best for ur future entries ye... and happy blogging... :-))) lermak! omputih lah pulak.. lols!

Ratu said...

maaf lyza, tk prasan pertanyaan u... bole buat entry pengenalan diri kat sini, provided u sudah di undang menjd ahli dr pihak admin, via email...

Azza ShanShan said...

Hye Ratu!
Selamat kenalkenal yer!
^_^ Azza here,

myravea said...

salam kenal ratu dari myravea *wink

azmihamin said...

salam kenal dari azmihamin :)