Sunday, September 5

Pelakon Hello Kitty the movie ditemui

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 http://www.babble.com/CS/blogs/strollerderby/hello_kitty.gif
akhirnya pelakon utama untuk 
filem Hello Kitty live action the movie telah 
diumumkan oleh pihak penerbit.dengan anggaran perbelanjaan 
sebanyak 1.2 billion, 
penerbitnya mengganggarkan filem ini 
bakal menjadi filem paling berjaya pada abad ke-21 ini.
maka mempersembahkan
HELLO KITTY!!
 
 
Pelakon utama
Hello Kattyjah the movie
bintang utama: Khatijah Ibrahim
release: hari raya kedua

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lagi?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

30 comments:

Rina said...

terkejut tngk gmbr! hihihi

Kumbang Jingga said...

hahahaha...muka dah mcm tepung gomak dh hehehe

NIA said...

hahaha.hadoilah.tkejut akak~

Mr. Asada said...

biar betul benda ni? diorang nak buat movie hello kitty??

Cikgu Q said...

@asada - hahaha. ni parody je la. jangan caye. hahah

Cik Jannah said...

adoy sekali hello kitty gatai yg kuar..
chomel
kih3

Khairul27 said...

huhuhu...haaa giler ko kalau die betul2 pelakon hello kitty....hehehe

Malek Ku said...

hello kitty bes ker

Anonymous said...

comeeelnya HK :) hehe

Khairul27 said...

@malek ku
maybe hello worder pet lagi best...

Zahra said...

Haha, muke takleh bla! >_<

nur.sa said...

hehe. cantik ribbon nya.. pinjam bleyy..? :P

Azrul Hisham said...

mak aii...sape la tukang solek ni...hehe

Zahra said...

Siap dagu macam
terbelah jer lagik (:

Fina Sophie said...

ahhhhhh COMEL SANGAT. lol. sape tu? haha

yui said...

errkk... dasyatnya mkeup dy..=p

Anonymous said...

Make up mata masih tak berapa bulat, boleh diperbetulkan lagi dgn lebih banyak usaha ;P HAHA XD

kusut said...

astaga.. ngeri!

kalau aku dapat nightmare hello kitty malam ni... ><

Cikgu Q said...

@jannah - comelkan..siap ada rantai mutiara lagi. huhuh

Cikgu Q said...

@K.Beyazid - comel ape. hahah

Cikgu Q said...

@malekku - ntah, tanye budak2 pompuan. semua minat katon ni

Cikgu Q said...

@fina - sape? yang penting bukan Q. hahaha

Cikgu Q said...

@kusut - mimpi kene kejar dengan hello kitty ni ke? hahaha

kata kila said...

mimpi ngeri lah malm ni.haha

Pert Doherty said...

Bila main kt wayang ni? (wat2 tak paham)

aku minat giler helo kiti ni..

Cikgu Q said...

@pert - lagi cepat kalau pelakon sampingan dah sedia. ape lagi korang. mainkan peranan. hahaha

Fina Sophie said...

ingatkan Q. haha. nti Q buatlah. lol.

Cikgu Q said...

@nizam - tak nampak mcm gorila pon. hahaha

Cikgu Q said...

@fina - eh..eh.Q lebih ayu dari ini. huhuhu

nurul rasya said...

speechless^-^