Friday, September 3

OUTRO(LL) XBULEH KE?

Esok Sabtu. Lusa Ahad. Lepas tu Senayan balik.

Nama aku tupaikaran. Aku rasa xpayah la ditulis panjang2. Bagi yang terpikat saja silalah berkunjung ke istana sangkut aku, @hatitupai.

Apa pun terima kasih kepada semua yang menyokong blog ni, baru berumoq 3 hari tapi meriah je rasanya. Aku gumbira sbb aku malas update blog sendiri tp masih buleh publish entry dgn tanpa malu atau segan kat sini. Segan pi dok bagan k.

8 comments:

Lyza said...

salam kenal2 @hatitupai... ;)

R.K said...

halo mate .. :)

Tupai Karan said...

hai Lyza, hai R.K., salam kenai2 jugak

kusut said...

apsal tak bulih lak? bulih nye
sebab ramai orang2 aktif kat sini la yg menarik aku join 100penulis gak. idea best + crowd best = blog best.

slamat berkenal gak lah ye.

K. Beyazid said...

jom kita berblog puas2 kat sni...yeah.

Ratu said...

salam kenal TK... :-))

Fina Sophie said...

helo hati tupai! haha. slmt berkomuniti dan berkeluarga di sini ;P

100penulis said...

IKLAN :
Bg yang belum daftar akses ke EDITOR'S AREA diharap cepat2 baca sticky post sy : dashboard > edit posts > ---EDITOR'S AREA---