Tuesday, September 28

nak beli kereta?

Assalamualaikum & Salam 100penulis :)

Minggu ini, segmen sizuka bersiaran tengah malam.waktu sekarang ialah 12.00 AM waktu Malaysia dan 5.00 AM waktu New Zealand.apabila anda sedang meneliti entri ini, sang penulis sedang lena dibuai mimpi.mungkin, beliau tengah mimpi beli kereta Ferrari.mimpi mimpi.haha.

saya takde kereta.tapi ada lesen kereta.dekat Msia, selalu jadi driver hantar adik pergi sekolah.tapi semenjak datang sini, skill memandu dah agak berkarat.mungkin, kalau test suruh saya drive kereta manual hari ini, mungkin insiden langgar tiang akan terjadi untuk kesekian kalinya.hahaha.hari ini, saya nak cakap tentang kereta.bukan setakat cakap je lah.tunjuk gambar sekali.TAPI.bukan kereta saya lah.hahaha.kereta-kereta dari pakcik google.

orang, tak berapa minat gambar biasa-biasa.zaman sekarang, orang suka yang luar biasa.macam ini :
ngaaaaaaa.meh dokter check gigi.eh mana pergi gigi depan awak ni?mana pintu nak masuk kereta ni eh.dari depan ke?i wonder~

klik read more untuk menambah keluarbiasaan.poooooofff!


shalalala rainbow rainbow lalalala.ini ialah super-comel & super-colourful.bulu mata palsu tak menahan.bibir haruslah nak angelina jolie.haha.

sekali tengok macam UFO punya piring pun ada.dua kali tengok, macam roket pun ada.tiga kali tengok?entahlah.kalau jumpa malam-malam ni boleh tercungap-cungap jugak sebab tak nampak tayar.hahaha.

i wonder how long does it take to collect all the mini cars & how much do they spent on all these mini cars.belum campur kos gam gajah segala lagi.kalau tak guna gam gajah, sekali langgar bonggol mahu berterabur.

dah cool dah.tapi nak tutup pintu susah.buatnya parking tempat bumbung rendah.bankrap akak pintu dengan bumbung kereta tercalar dik oih.calar tak apa.buatnya pecah.mengalir airmata darah.

kalau drive kereta ni pergi tengok Harry Potter pun cool jugak nih.tang spek mata bulat tu je lah kot.hahaha.

bila motor dah lagi super-besar dari kereta.kalau lalu sebelah mat rempit dekat highway ni gerenti lepas tu terbuka pintu hati nak bertaubat.insyaAllah.tambah pulak kalau, tak dapat challenge moto gua brader.pakcik dalam gambar tu cakap.memang sadislah hati para perempit sekalian.
untuk kaum wanita yang minat high heels sahaja.saya?say NO.tak minat high heels.dah cukup tinggi Alhamdulillah.kalau ada lelaki yang minat nak beli yang ni...err...macam...macam ada yang tak berapa nak kena je.hahaha.

kereta ni macam turbo walaweh.kemaen sayap gempak mencapah.lalu bonggol ni gerenti calar baik punya.itu kes bonggol.kalau terowong pulak lain cerita.buatnya sayap mencapah-tahap-melampau sampai tak muat terowong, hancur berkecai sayap kereta akak.kalau boleh ganti dengan kepak pari-pari dekat kedai dua ringgit tu takpelah.ini?bye bye kedai dua ringgit.hai bank.saya nak buat loan nak baiki sayap kereta.akak cantik dekat kaunter bank : hahhhhh?

kalau hujan gerenti basah bulu-bulu.misai haruslah nak melampau-lampau panjangnya.haha.

bila dah kreatif sangat...

haruslah yang ini paling ngam dengan musim sekarang, spring.bunga-bunga berkembang, hijau dalam hati ada taman segala.haha.agak-agak berapa orang boleh naik?

dunia ni memang ada macam-macam benda pelik.

oh ya.baru melancarkan banner terbaru blog nombor dua sizuka.sekarang main focus ialah photos & tutorials untuk editing gambar.bukan guna photoshop.guna yang simple simple je tapi still boleh dapat gambar yang nice.hehe.nak tahu guna apa, rajin-rajinlah melawat:)

sekian rancangan tengah malam sizuka:)

brought to you by :

12 comments:

anyss said...

Salam,
Nak mintak keta macam UFO tu lah...macam chumil je...bawak 240km/jam, macam terbang gak kan hu huhu

Malek Ku said...

semart keter

ASaDa RyutaRo said...

kete yg kaler pepel tu dh macam pencedok debu je. huhuhu..

amira said...

huiihh.. dahsatnye sumer kereta tu~~

sizuka[Izzati] said...

anyss: smart kan yg tuh.kalaulah ade jual rase2 bape harga die?:P

malek ku: semart aok

asada: lebih kurang lah.haha.boleh ke cedok debu?pasir kot.kakaka~

amira: super-dahsyat they are

r.k said...

kereta cantik pun langgar tiang , kemik jgak .. tak gitu sizuka ? keh keh keh

:)

sizuka[Izzati] said...

r.k : arrrrrrr.hahaha.betul betul

Fina Sophie said...

sy tak faham sebenarnya apa tema keter dekat gambar kedua akhir tu *dahi berkerut*

kata kila said...

awww kete kucing tu comel!

sizuka[Izzati] said...

fina sophie: tak faham kan?sy pun tak faham.kakaka~

kata kila: berbulu-bulu.geliiii.heee~

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ said...

rasenye klinik2 gigi kena gune kete no 1 tu la kalau de pape program utk kanak2 ke..msti budak2 brsmngat nk jmpe dntist cm ktorg nih..hehe

sizuka[Izzati] said...

nauratul nadiah: betul.agak bijak idea itu:)