Monday, September 20

; musim raya berlalu, musim study muncul.

assalamualaikum readers.

sihat semua ke? lepas raya ny takut ada yang kena sakit tu, sakit ny.
kolestrol naik laa, berat badan naik laa. macam macam. ( biasa laa, raya kan ) 

sebenarnya saya berada di kampus sekarang. hari sabtu balik.

cuti dua minggu memang digunakan sepenuhnya peluang yang ada untuk online.

balik U, susah. kesibukan dengan study, test, assignments, persatuan.


raya pm, blog tetap jalan. yea laa kan, kalau di U, nak online susah sikit nak cari masa.

wifi plak memang perghhhh, ' lajuuuuu ' sangat. 

risau jugak sebenarnya, takut mingguMINGGU seterusnya, tak dapat bukak 100penulis ny. (:

kawanKAWAN sekalian,

lagi sebulan lebih nak final. sekarang dah kena start untuk memecut. cuti raya hari tu memang belek sikit je buku. hihihi. memang ' rajin '.

jadi kawanKAWAN, mari lah kita study habis habisan plak. okeyh? ( err, tapi ada editors 100penulis yang dah bekerja kan? )

selamat maju jaya buat semua. jumpa lagi! ;P

12 comments:

nur.sa said...

harus belajar laaaagi rajin sebab final dah dekat tu :)

~iqbalhafifi~ said...

kene pndai bahagikan masa study ngn bnde lain..

humbleyat said...

jgn sia2 kan waktu belajar..time management plg penting and countdown to final..cewah, bg petua lg..gud luck afifa..

koshary said...

apa kata awak gabungkan study dengan blogging dekat sini,

tulis apa yang awak study, kita bincang sama2!=D acewahhh. heheh.

sambil menyelam minum air kan..=)

apa2pun, foucs on finals!kami warga 100penulis mendoakan anda.

Sofia said...

gudluck!!
alam belajar mmg mcm tuh..
kak dulu pun cmtu gk.. dulu belajar math, lg pening otak, tp best!!!!

Aniza said...

salam

good luck dan teruskan bersemangat hingga berjaya k. bila dah berjaya pegang ijaz/dip, segala pengorbanan bagaikan berbalas.

All da best untuk final ni k ^_^

Fina Sophie said...

gudluck afifaa. make sure u keep urself focus n dun weri about kehidupan kampus, you'll miss it someday, believe me. live ur campus life to the fullest ;)

kusut said...

actually idea koshary tu not bad at all lah. kitorang ni bukan tau seme benda.

masa raya biasa la tu tak study. dr zaman purba lagi (zaman purba dah ade uni?@_@) bile cuti raya tu dekat dengan exam, memang tak study la jawabnye

cIk JanNah said...

belajar biar lepak,
result bikin gempak,
happy mak bapak
tapi jgn belagak.

dulu pantun (eh pantun ker eh?) lah selalu menjadi inspirasi. T__T
good luck afifaa!

afifaa. said...
This comment has been removed by the author.
afifaa. said...

thanks semua (:

p/s; sorry. tak sempat nak reply satusatu. thanks ek. (:

Azwandy Bin Muhamad said...

Salam...

Selamat berkuliah semula k...
Hehe...