Saturday, September 4

holla lala

as-slm semua.......

ni entry pertama saya,thanx to 100penulis sbb bagi saya join sama blog hasil gabungan 100 penulis ni..terharu..hoho.

entri pertama ni mungkin hanya sebagai mukadimmah je...

blog saya secara 'solo' :

--somethinglimit--


ni first time saya join benda ni..haha..
mulai saat/detik/jam/hari/bulan/tahun/abad/dekad ini,saya akan stori apa2 dalam blog ni as long as saya ada waktu senggang la ye!!haha

ok2,sebagai permulaan,saya nak kenalkan diri jap ..haha
nama saya wanie!!
baru je 18tahun..dah sampai masa nak barukan i/c..huhu
currently further study dekat sekolah sahaja dalam aras pra-universiti (lbh familiar dgn 'form 6').
pakai baju sekolah tak de kelas???pakai baju sekolah nampak kolot??
peduli hapa saya,as long as peluang ke degree ada..
act,dapat jimat kos tanpa perlu nak buat pinjaman,hehe..
kenapa tak register kat IPTS??
hmm..saya ni bukan la golongan berada...=(

teman berdarah kacukan 'pelam'..'pelam' ----> PErak + shah alAM

belah mak org shalam,s'gor.
belah bapak saya pulak asal peghak.

itu je kot pasal diri teman..ok,jumpa lagi pada entri akan dtg!!

caw cin caw~!!!



9 comments:

R.K said...

good luck then ,
happy breakfasting ..

Azza ShanShan said...

HYE!
Kenalkenal here!
^____^

K. Beyazid said...

hye azza...selamat menyertai 100 penulis...meh kite berblog sakan...

cIk JanNah said...

hye wanie!
welcome to 100penulis dear
=)

Fina Sophie said...

welcome to our big family! :)

nur.sa said...

zaman skolah la best.. windu..
salam kenal wanie.. :D

syazwani ahmad sibi said...

salam perkenalan jge...nama saya puwn wanie tau..hehe

humbleyat said...

salam perkenalan jua..semoga wanie berjaya di dalam bidang yg diceburi nnti.dah berjaya jgn lupakan kami yer...yg penting jgn putus asa...;-)

wanie m'nJ said...

@u all : thanx akak2,abang2,adik2 & u all!!