Saturday, September 4

kusut : sebijik intro

pagi sabtu sebelum subuh dah menulis.. workaholic kah aku?

ok aku kusut, perangainye dan juge panggilannye. nyata sekali tu bukan nama pada IC tapi sekadar screen name utk blogging. gemar perkara2 yang 'proper' tapi sangat suka gaya kasual.. dan suka elakkan posting bersifat negatif. blog aku yg tak seberapa aktif (in english, not proper english) bercerita pasal benda2 yg aku buat dan aku suka (main game, tengok wayang, gadget, design, 3D,etc) bernama kusut-blogs.
spread the love not the hate


trime kasih admin 100penulis sebab merealisasikan satu idea yg mantap (dan benarkan aku jadi salah sorang editor kat sini) juga kudos atas effort yg mengagumkan. aku sangat suka idea ni, harap2 100penulis bukan je aktif, tapi jugak banyak posting yg hebat2. iklan (web-affiliate, marketing, promo site yg kurang sopan) untuk keuntungan individu dan gambar diri sendiri yg ke-1000 adalah termasuk kategori posting yg tidak hebat pada hemat patik. kecuali berserta cerita atau review lah

ok mungkin aku sorang je yg rase camni tapi kat alam internet ni, lebih banyak blog golongan hawa ke ek? (ayat tadi dibuat tanpa sebarang kajian atau rujukan mana2.. sekadar feeling je) harap2 nanti tambah banyak sikit lagi la boys kat sini. bukan sexist.. tapi taknak la nanti wifeku yg comel menjadik jeles lantas terpaksa aku berhenti menulis kat sini.

ok dah berjela posting ini. slamat berkenal, slamat menulis, sile lawat blog saye, dan follow lah twitter @kusut ye.

^^

5 comments:

Ratu said...

salam kenal kusut... tmekasih sudi berkunjung ke blog sy & tinggalkn jejak... jap lg sy ronda2 blog kusut ye... hhmm.. bunyi mcm spammer? ada betulnya jgk.. kalo yg terlalu personal tu tkya ler buat posting memalukn diri kat sini, tk gitu? pd hemat hamba jugalah ye.. pape pn t/p admin bole le pantau if it's relevant ataupn msg yg membawa kebaikan buat team ni... merapu2 jgk, tp agak2lah... hihihi...

Fina Sophie said...

slm kenal juga dari fina, kusut. :)

yea stju la ngan korang. if yang merepek meraban, nti follower blog n team ni pun jadi rasa tak bestla. kita nak team yang bertahan lama so masing2 kena saling menjaga.

anyway, kita tunggu dulu smua org subscribe dekat editors' area tu baru kita buat discussion dgn lebih terperinci ;)

100penulis said...

IKLAN :
Bg yang belum daftar akses ke EDITOR'S AREA diharap cepat2 baca sticky post sy : dashboard > edit posts > ---EDITOR'S AREA---

myravea said...

salam kenal kusut *wink

kusut said...

@Ratu sokong! selalu je terhibur bile baca orang merapu.. tapi beragak tu memang bijak lah

@Fina ye nanti kite bincangkan lagi pasal ni kat forum

@100penulis roger!

@myravea slamat kenal XD