Tuesday, July 26

Keajaiban Manusia dan X-Ray

Assalamualaikum wbt. dan salam sejahtera semua...

Maka hari ini bermulalah giliran aku, azmihamin untuk menulis di blog 100penulis ini. Tapi untuk permulaan ini, aku nak berkongsikan beberapa gambar menarik dengan semua pembaca... (Malas menulis sebab keletihan baru balik dari kelas.. huhu)

Gambar ni merupakan x-ray di wajah seorang wanita rakyat China. Dia tertembak di muka pada tahun 1967, Tahun 1975 dia mendapatkan rawatan dan hanya pada tahun 2010 Baru dia keluarkan peluru tu daripada mukanya...

Lagi gambar tekan read more


Kunci kereta bapak budak ni tertusuk ke mukanya..kesian.... Moralnya jangan bagi anak-anak bermain dengan kunci..huhu


Akibat pergaduhan, kaki kerusi tertusuk masuk ke dalam muka mamat ni melalui celah mata sampai ke kerongkong...


Kesian kat mamat ni. Meninggal dunia sebab ditembak dengan 30 paku dikepalanya dan dijerut dengan wayar.


Mamat ni paling bijak! dia nak melamar awek dia. Sebab tak ada duit dia telan cincin yang dia curi kat kedai barang kemas. Sebab tokey kedai tu tak puas hati dia panggil polis dan polis buatla x-ray. Maka terkantoilah..hahaha


Paling kesian kat mamat ni.. Botol coke tertusuk ke lubang duburnya akibat dicabul...
Erk?!!

23 comments:

ASaDa RyutaRo said...

dahsyat.. giler hebat auntie tu hidup dengan peluru kat dalam kepala.. lama giler dia simpan..

yang paling ngok lelaki telan cincin. baik telan megi.. huh..

azmihamin said...

huhu.. tula pasal.. laki tu mmg ngok nek..hahah

mak cik tu cmana la buleh hidup menderita camtu kan..huhu

Raja Fiqri Fauwaz said...

Perh. dramatik gile masing-masing perangai.

yang botol coke tu tak boleh blah.

kah kah kah

nur.sa said...

seram tengok paku banyak dalam kepala. panjang2 macam paku payung plak tuh. camna la dorang masukkan paku tu ek.

azmihamin said...

Raja Fiqri Fauwaz: hahaha.. dramatik menggila..

nur.sa: tu kes pembunuhan kejam.. dia paku pakai nail gun.. tembak jek..huhu

r.k said...

the coke one is so OUCH !!

safizan said...

semua tembus nampak logam... seram aku tengok

kata kila said...

arghh ngeri ngeri.gulp!

azmihamin said...

r.k : ouch!!

safizan : sakit kan?

kata kila : ngeri~!!!

MuJE said...

haha, asal aku nak tergelak ngan budak yang main kunci tu? yang botol coke tu pon same...hahaha

azmihamin said...

gelak2 seriau..huhu

100penulis said...

kalau tengok x-ray pun dah ngeri, apatah lagi gambar betul kan. urgh

azmihamin said...

admin: sudah semestinya..urghhh!!!

fatalist said...

oh azmi, seramnya aku tengok gmbar ru sume...tersa cm aku plk y kena

azmihamin said...

huhu..hati2 cik leha..:P

sizuka[Izzati] said...

ngeriiiiiiiiiiii

azmihamin said...

izati: ngeriiiiiiiiiiiii!!!! jugak..huhu

sYazY_dZaiMa said...

aiyoooo, sangat menakutkan. kadang2 saya sampai sangat berhati-hati nak buat kerja sebab tue lah tkt kes mcm ni terjadi..nauzubillah T_T

Mummy Nana said...

err... scary nya.... tapi mmg konpius camna makcik tu leh hdup ngan peluru dlm tu.... haish...

azmihamin said...

sYazY_dZaiMa: tula.. kita kena berhati2 dlm apa jua yg kita lakukan..

azmihamin said...

Mummy Nana: Itulah kuasa Tuhan.. :)

kusut said...

teringat episod dr Jackass. mamat tu masukkan matchbox car dalam 'rear end' dia pastu pegi klinik utk dapatkan xray


not funny

azmihamin said...

kusut : hahaha.. aku ingat jugak citer tu...