Friday, October 1

Kartun nie best ka?

      Assalammualaikum! kom apa kombet,bet apa betmen,men apa mentol,tol apa tolak,lak apa laksa,sa apa 
satu, tu apa, tuuuuu yg kita tak tau!haha! cisss! sebelum Encik MT merepek dengan lebih panjang dan terus
panjang lagi ,mari kita mentelaah cartoon2 yang Encik MT rasa best nie dengan ketekunan ya!korang rasa tak best padan muka! cissss! haha! Ini suma Encik MT kutip dari internet,yer lar....takkan nak wat sendirik plakkan...Encik MT dah lar malas,dah tu,tak kretip lagi inovatip plak....wuwuwuwuw!

















4 comments:

Sumandak Kinabalu said...

LOL.

chenta said...

tak boleh bla!

humbleyat said...

mcm2 moral of the story dlm cartoon ni.sape yg nak jd kreatif sila tgok kartun yerk..

CikGadis said...

ada cerita trsembunyi tp susah nk paham