Monday, September 6

Kad Raya dari gua

Selamat Hari Natal Raya Aidil Fitri kepada seluruh umat manusia.
Kalau bukan Islam pun join je la. Apedehal. Gua bukan lokek sangat.

Gua tak punya wang untuk bagi angpow pada lu-lu orang semua. Jadi gua cuma ada hasil seni yang tidak berapa bagus untuk tatapan semua.

p/s: gua lukis ni bukan saja-saja. Gua juga ada terpikir adakah Gaza menyambut Aidil Fitri?


Saki baki mengenai penulis ini:
Pert Doherty, merupakan seorang anak jalanan, penulis picisan di ruang maya. Beliau juga bukanlah siapa-siapa. Tiada kelulusan bagus. Tiada ayat yang bagus dalam penulisan.  Dan tidak banyak yang diketahui mengenai penulis ini. Beliau juga merupakan penulis di blog utamanya iaitu Otak & Jantung, kemudian di YM Doodle Art. Beliau ada juga menulis di blog rakannya (Karim) iaitu Country 20 Class.

17 comments:

100penulis said...

cun signature tu..

Raja Fiqri Fauwaz said...

Haha.. Ini paint art. Jari jemari lu memang lembut..

Adakah gaza menyambut aidilfitri?

Gua pun ada terfikir,

jenguk entri raya gua kat blog gua

rajafiqrifauwaz.blogspot.com

salam kenal...

Pert Doherty said...

To admin, haha.. gua sje reka2 kerana gua menulis di sini full post, xde link ke blog gua.. jadi signiture ini sajalah peluang nak bagi orang kunjung beraya ke blog gua..

hehe..

Pert Doherty said...

To Raja Fiqri, slam kenal juga saudaraku.. huhu

Azza ShanShan said...

Haha. Nice job.
Paints memang leceh.
Salam kenalkenal! (:

K. Beyazid said...

huhuhu...dah macam pendekar mustar. selamat hari raye...

kata kila said...

wah smart okey kad hari raya.boleh print kasi kat member.wahaha

kusut said...

macam cover CD! seni bagus atau tak tu seme tak penting.. yg penting ikhlas. btol?

slamat hari raye jugak!

Azza ShanShan said...

@Kusut.
Yeap! Ikhlas membuatkan
something itu real.

Q said...

salam kenal
sempoi!

Azrul Hisham said...

salam kenal...nice picture :)

Malek Ku said...

cantik lukisan hang noh

nur.sa said...

selamat hari raya pacik misaii.. :P

gaza menyambut raya tp mungkin tak semeriah kita..huhu..

salam.

Aida Ismail said...

selamat hari raya juga yerrrr =)

Pert Doherty said...

Hehe.. time kasih sume.. doa-doa moga gaza juga dapat menyambut raya dengan meriah.. :)

chenta said...

selamat hari raya pert doherty ^_^

Fina Sophie said...

eid mubarak! :)