Thursday, September 30

I've chosen to become a writer

Ok. So, this is my second post. I've missed my chances of updating, twice. But well, at the end who notices? I'm not a famous blogger. And ouh, when I said I'm not famous, I mean it. Bukan supaya orang cakap, "ah, kau famous la sebenarnya." I don't fancy sweet talkers. 

Aku join 100 penulis pun bukan sebab nak popular. bukan sebab nak tambah trafik. bukan sebab nak tambah income. Aku takde pun Nuffnang semua tu. Katalah aku self denial. This is what I feel. tak perlu menduga- duga hati aku. Sebab tu aku jarang nak comment post orang. sebab tu aku takkan publish URL aku. kalau ada yang terjumpa, itu nasiblah. 

I have a high  level of stakophobia. sory, it's a new term. I've made it up myself :D  the meaning is, fear of being stalked. sebab tu aku tak ada gadget followers. sebab tu aku pasang feedjit. sebenarnya tak ada stalker pun. haha. tapi, hari tu ada orang boleh google pula blog aku. Ada yang dari beverly hill, dalam sebulan sampai around 40 kali view blog tu. mana aku tak risau? as if, I'm being exposed to this virtual world too much. 

tapi, bukan salah virtual world pun. I chose this path. I chose to write. u are bloggers. You know what I'm talking about. I love writing too much. as if, I'm living in another world full of freedom. Kebebasan berfikir, menulis. and this is something I'm passionate about.

at the end, I still can't figure out the reason why I joined this thing. if it wasn't because of popularity, what else? ahh, perhaps, because I love the swirl and swing of words as they tangle with human emotions? I'll get back to telling you the reason soon. 

7 comments:

afifaa. said...

lebih suka kalau menulis di blog berbanding bagitahu orang kan? =)

salam kenal. ((:

.s.o.f.i.a. said...

rasa lebey menarik expressing urself kat blog kan.....???

Fina Sophie said...

no worries. kita adalah family dekat sini. at least we're trying to treat each other like one ;)

welcome! :)

Chip said...

I blog because of its therapeutic effect. A type of outlet to the world. A type of cure for stomach ulcers especially when everything is kept locked-in.

kusut said...

oh globalisasi, makin banyak kebebasan.. makin banyak bahaya

jgn risau sangat apa org pikir tentang blogging anonymously. kalau blog kita, then kita ada hak utk pilih maklumat apa yg kita share n apa yg kita tak share. cuma org yg comment anonymously je yg kurang digemari.

my 2 cents ^^

Q said...

stalker make me horny...hahahaha...
boleh?

fndrocka said...

Peh..rare ni. Kadg perlu menjauhi populariti..sebab ia menakutkan.