Wednesday, September 15

i am here! *senyum*

salam readers.

ni first time aku post entri kat blog ni,
actually, sebelum ni pernah post entri kat sini jugak
and dah berapa minggu (tak ingat) aku joined blog 100penulis ni,
tapi memandangkan aku dah buat SILAP..
so kena DENDA la eden..
dendanya tak boleh post entri for 1 week.
miahaha! padan muka aku!

so salam kenal semua..
*big grin*


16 comments:

ASaDa RyutaRo said...

salam kenal hAnYS.. err.. betul ke nama ni? bg la link blog kamOo sekali, leh la dtg terjah2. hehe =P

nur.sa said...

iyup. cuma tau nama hanys aje. blog hanys apa?

hehe.mcm comel je bgtau kena denda. ala2 nakal. :P

fariehan ibrahim said...

salam knal jua h A n Y s ~
hee~ *muka comel*
cian nye kne dnda,
len kli ingt taw, nti cik admin babab. haaha * ini tipu. ;PP
peace cik admin~

Sumandak Kinabalu said...

salam kenal juga ;)
nasib baik denda tak boleh buat entry ja, kalau didenda nya ketuk ketampi?? hehe...

sizuka[Izzati] said...

salam kenal kenal.nk terjah terjah jgk nih.kakaka~

h A n Y S said...

adeyh!
lupa nak letak link,
xcited dpt post entri sampai lupe kot,kehkehkeh~
anyway,singgah2 le hanysapek.blogspot.com~
:D

kata kila said...

slm kenalll juga:)

ohh silap kene denda eik??ohhhhhhhhh

sYazY_dZaiMa said...

hye hanys!! salam kenal :))

100penulis said...

ada gaya2 tak baca guidelines yg sy tulis dalam editors area ni.

Malek Ku said...

nak senyum, jgk...hehe

Azza ShanShan said...

Kena denda?
Owh cemitu. Comey
Salam kenal,
Ngeeee ^______^

koshary said...

uish kena denda, hehe.
takpa2. sekarang dah tahu takkan kena denda punya.

salam kenal and salam eid!=D

h A n Y S said...

err..bos,sy dah re-read guidelines, tapi..apa maksud bos tu?huhu..
^^v

h A n Y S said...
This comment has been removed by the author.
Fina Sophie said...

hi hanys :)

h A n Y S said...

salam kenal Fina,
salam kenal semua~!
:D