Friday, September 3

Hye! Saya Cik Jannah

.
salam semua!

Hye admin! hye editor-editor semua dan pembaca blog 100penulis. Sebenarnya I dah pernah post entry kat sini. Masa tuh tengok eh eh ada orang post entry lah kat 100penulis. Dah boleh ker post entry kat sini? kata I dalam hati lah. Nak email admin line problem masa tuh. Akibat dari keterujaan terus I ikot post entry kat sini .

Lepas tuh tengok kak ratu buat entry pengenalan diri baru rasa "owh annoying nya saya" masuk rumah orang terus terjah tak bagi salam pon. Okeh sila maapkan I. I patah balik ketuk pintu dan bagi salam . T___T. Dan dan tiru kak ratu buat pengenalan diri jugak. so sweet :)

Cik Jannah say Hye!!
Terima Kasih kepada admin 100penulis sebab accept I as a one of 100penulis. Bangga sekejap. Nasib baik x koyak yang kecik tuh T____T. okeh okeh I nak kenalkan diri macam mana eh? I x pandai nak mengarang ayat. selalu merapu jer. Pangggil jer cik jannah. single lagi tapi tak berapa nak available lah. I dok kat johor sekarang, Sapa-sapa nak jumpa marilah kita dating .

Blog Glamarousgurl I tak adalah yang best sangat pon sebab I update bila I suka dan I tinggalkan bila I duka,  cerita pasal love, life and live. Kadang-kadang Tercerita pasal orang lain, kadang-kadang ter-emosional, kadang-kadang happy tak hinggat. Pendek kata Tulisan I datang ikot mood pada hari kejadian.

Pada blogger-blogger otai yang ramai follower tunjuk ajar ku sifu ya. sebab nuffnang I da setahun pakai tak sampai RM10 pon lagi (eh tiba-tiba cerita nuffnang?)

Harap-harap blog 100penulis nie boleh buat kita menambah kenalan, eratkan mana yang tak rapat. Okeh itu saja. Kalau rajin tengok-tengok lah blog I yang x seberapa tuh. Kalau rasa tak kena, nak komen, nak komplen, nak sound, nak apa lah just leave your comment or message. Tapi biar berbudi bahasa sikit lah.


salam, muach2!

21 comments:

miss faten said...

Cik Jannah, selamat selamat berkenalan :DD

cIk JanNah said...

camat kenal kenal faten

=)

Lyza said...

hai cik Jannah...selamat berkenalan jugak, wink~

R.K said...

hi jannah , ^^"
welcome aboard .

Ratu said...

*malu tutup muka* glamer jap cik jannah mention nama ai tau... hihihi... kite jiran dkt yek... da lama betul we ol tk masuk jb!

kusut said...

salam cik jannah!

sama lah kite mengharap 100penulis ni bleh up kan trafik and tambah kawan blogger. and kongsi ilmu jugak! hehe gara2 jeles tengok org lain 'dapat' duit raya NN la nih!

Fina Sophie said...

sy kenal cikjannah! sy kenal sy kenal. hahah. kenal kat blog la. dah lama follow hers :)

tp nak ckp jugek. slm kenal cik jannah ngahahahahh!

cIk JanNah said...

Lyza :

salam perkenalan lyza
kite rapat2 kan apa yg x rapat yea

:)

cIk JanNah said...

R.K :

welcome welcome
sila beri tunjuk ajar lau ada ilmu lebih ya
:)

cIk JanNah said...

Ratu :

saje nak bagi up sket.
pomote pomote.
eh sis u stay kat mana?

cIk JanNah said...

kusut :

aha la..
harap2 boleh up traffik.
sbb nuff I memang x penah naek pon
ngeee~

cIk JanNah said...

Fina Sophie :

kenal fina gak.
dpt taw blog nie pon dari fina jugak!
tenks dear!

ececehh
salam kenal lagi.
T_T

Azza ShanShan said...

Hye cik jannah!
salam kenal yer!

cIk JanNah said...

Fina Sophie :

kenal fina gak.
dpt taw blog nie pon dari fina jugak!
tenks dear!

ececehh
salam kenal lagi.
T_T

cIk JanNah said...

Azza ShanShan :

hye azza
salam kenal.
mari singgah2
:)

Azza ShanShan said...

Cik Jannah:
Sedang datang singgah (=

azmihamin said...

salam kenallagi sekali rakan blogger ku..hehehe :)

Aida Ismail said...

salam kenalan juga yer cik jannah, hehe.. =)

cIk JanNah said...

azmihamin :

hye azmihamin!
chomel lah pic sebelah 2

Aida Ismail :

iyea aida.
mari kita kenal2 lebih
=)

نورالجنة said...

jannah lawat jannah. . :)

kompashailmey said...

AS6
hi kawan. datang jenguk blog awak. terima kasih. selamat hari hari la ye..
latest entry : http://www.100penulis.com/2010/10/angin-kata.html